Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends"

Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends. Ini adalah sticky post sehingga 29 February 2020 nanti. So sehingga itu, entry terbaru mama ada di bawah post ini ye. Jom ramai-ramai join Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends.



Giveaway Wang Tunai Mamapipie




Syarat-syarat Penyertaan Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends


  1. Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan bank in wang tunai
  2. Buat satu blog post bertajuk "Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends". Tepek banner di atas beserta link ke post ini.  Boleh copy code html yang mama dah sediakan di bawah post ni bagi memudahkan kerja korang.
  3. Tag 3 rakan 
  4. Wajib Follow Youtube ibusyurga: Klik Sini -> Youtube ibusyurga
  5. Wajib Follow & Letak Blog di bawah ke dalam Bloglist korang
Ini syarat wajib dan mama akan check satu.. satu.. Kalau tak patuhi syarat ni korang akn disqualified.

Mama galakkan korang rajin singgah dan komen blog penaja kerana hadiah utama akan dipilih sendiri oleh penaja. Mama pun tak pasti bagaimana cara mereka akan memilih pemenang nanti..

  • Digalakkan Follow Media Social Mama: Instagram FB Youtube Twitter FB Page
  • Last sekali, tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.
  • Tarikh tutup giveaway adalah pada 29 Feb 2020 11.59 malam. 
  • Insya Allah, pemenang akan diumumkan pada 5 mac 2020


Hadiah Wang Tunai RM1000 - Senarai Hadiah

Wang tunai sejumlah RM 1000 akan dihadiahkan kepada 17 orang pemenang.. Banyak kan.. Alhamdulillah, Semoga murah rezeki penaja kita. Sama-sama kita doakan agar penaja-penaja kita sentiasa murah rezeki dengan rezeki yang berkat, diberkati Allah dan bisnes sentiasa menjadi. Seramai 17 pemenang akan dipilih memenangi total RM1000 nanti. Pemenang hadiah utama akan dipilih sendiri oleh pihak penaja. Jom tengok senarai hadiah yang akan dimenangi:

Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)

1 x RM200

Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)

2 x RM100

Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)

14 x RM50


****HARAP2 ADA REZEKI DI SITU...MANALAH TAHU...HADIAH BIRTHDAY 8 MAC NI....****

Read more ...

Jatuh cinta dengan kopi woman secret

Salam.
Untuk post kali ni bukan nak menjual yer...just nk promo satu produk suppliment lah omputeh kata.. khas untuk dalaman wanita. Saya consume dah dekat 3 bulan rasanya... dah banyak botol jugak habis... 

Apakah nama produk tu? Kopi Woman Secret nama diberi....shhhh...mmg rahsia...
Women secret adalah kopi pracampuran. Tak rasa sama macam kopi hitam pekat likat tu. Pracampuran bermaksud ada campuran lain seperti Labota, Serapat, Mixberry, VitaminC yang menyempurnakan #rasa kopi tu untuk semua merasainya.


Apa yang saya rasa selepas pengambilan kopi ni?
Sejujurnya....saya rasa lebih bertenaga sepanjang hari. Al maklumlah...saya ni ibu yang berkerjaya. Rutin saya setiap hari bersekolah memang sangat padat! Tambah2 tahun 2020 ni kesemua anak saya dah sekolah taska dan tadika.----> Persekolahan tahun 2020

Satu lagi kulit akan lebih berseri dan cerah. Takdelah kusam sangat... Dah berumur ni kena jaga penampilan kan...bukan saja luaran malah dalaman. 

Kopi ni member di ofis yang jadi agen. Saya beli dari dia jelah. Sebulan biasanya saya akan habiskan 2 botol. Sebotol 500g... Rasa kopi ni yang sedap membuatkan saya jatuh cinta selalu. Tak minum air manis lain dah kalau ada stok kopi ni kat rumah. 

Sekarang ada jual yang trial kecik dalam 200g harga RM20
Yang 500g tu RM40... Agak mahal tapi saya selalu fikir apa salahnya halau untuk dalaman wanita kan. 
Read more ...

Potty train 3 orang sekaligus Part 2

Kisah potty train adik beradik tu...

Isnin - rabu kan diorang semua sekolah.. So, pergi sekolah mmg diapers on la kan..taknak menyusahkan cikgu2...sebab baru lagi belaka train.. konpem ada terbabas kan. Tapi balik jer sekolah, memang saya akan off kan diapers mereka. Pekakkan telinga jer bila si Hakim mintak nak pakai pampers. Sampai bila kan...diorang semua dah besar. Tahun depan nak masuk tadika takpun pra kan.. 

Alhamdulillah...setakat 3 hari lepas balik sekolah-nak tidur tu xde terbabas. Cuma hari isnin tu si Hamka macam duk cangkung2...ha! betul tekaan saya...saya bawak masuk toilet dan dia membuang air besar. Tapi sebelum tu dah terbabas seketul dalam seluar...huhu

Apapun tahniah abang sebab berjaya membuang air besar dalam toilet! Nampak dia pun macam hepi sangat. Saya jadikan kakak Iman sebagai role model untuk adik-adik.

Si Hakim punya perangai pulak sekarang...Dia rasa tau nak kencing..dia mampu menahan tapi bila sampai bilik air tak kencing2 sampai ke sudah... dekat 10x tau...adui..ibu masih bersabar...punyalah nak train kaw2...

Si ayra pulak pantang abg2 nak kencing, dia pun sama sibuk! 

Apapun...ibu kuat!!! train 3 ketul sekaligus....moga2 Allah permudahkan segalanya.                                                                                                                                                                                                                                                     
Read more ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...