Segmen Topup Raya by Dunia Zumal


Tarikh tutup Raya Kedua
Tarikh umum pemenang Raya Kelima 
(dipilih berdasar random.org)

Hadiah
1) Topup RM 10 x 1 pemenang
2) Topup RM 5 x 4 pemenang

Read more ...

Berbuka di padang MPK

Dah jadi kebiasaan kot... setipa kali bulan puasa mesti nak berbuka kat padang walaupun sehari :)
Kalau tak pergi sekali macam tak best jer rasa..

Kebetulan adik yang kat Tampin balik nak bebuka puasa dengan ma abah..jadi, dia ajakla kitorang pergi sana...Tak sempat nak masak pun sebab ma buat kuih untuk jual kat bazar Ramadhan. 
Dalam pukul 4 petang bertolak dari rumah. Sampai Kuantan terus ke Cowboy beli barang2 keperluan.
Dalam jam 6 petang camtu gerak ke padang tapi terus jammed! Nak cari parking punyalah sekian tau.
Pusing dari Jalan Bkt Ubi melalui taman kerang pastu ke Wisma masuk kat Shahzan Inn tu amik masa sejam lebey tau! Padahal dalam 15 min tak sampai pusingan tu. Akhirnya abah dapat parking kat dalam kawasan bangunan apa ntah. Tak pasti pulak. Memang penuh kawasan padang aritu. Ruang sempit jer untuk jalan antara family.










Read more ...

"BIG BIG JUNE BIRTHDAY GIVEAWAY BY RARA FARHANA

Sticky post ni....


BIG BIG JUNE BIRTHDAY GIVEAWAY BY RARA FARHANA


Rara Farhana menjemput anda semua untuk join Big Big June Birthday Giveaway By Rara Farhana! Pelbagai hadiah yang awesome lagi best menanti anda! Jom kita ramai-ramai join bagi memeriahkan lagi giveaway ini. Tekan banner di atas untuk joinnnn :D

TARIKH TUTUP PENYERTAAN: 20 JULY 2014

Birthday Wish To Rara Farhana:

Wishing u a day soft as silk…..
white as milk…..
sweet as honey&full of money.
may all ur dreams come true….
HAPPY BIRTH DAY

Big Big June Birthday Giveaway By Rara Farhana ini ditaja khas oleh Anisyamir Leejo, ANa Ahmad, Fatin Umira, Ismah, Keyranazleen, Sya Nissa dan Syaz. Terima kasih kepada semua penaja. Semoga dimurahkan rezeki anda semua :) 

Senarai Hadiah Gempak2!

1.  Cash RM100 x 1
2.  Cash RM50 x 1
3.  Cash RM30 x 1
4.  Tribal Blouse x 1
5.  Perla Coffee RM55 x 1 
6.  K-Colly Sweet17 x 1 
7.  Custommade T-shirt Geek x 1 
8.  Tribal Peplum x 1 
9.  Printed Wideshawl x 1 
10.  Blogger Card x 5 
11.  2pcs Shisheido Mask x 1 
12.  Mini Notebook x 1 
13.  Topup RM5 x 9 
Read more ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...