Buka akaun SSPN-i Plus Secara Online

Tercapai jugak akhirnya cita2 nak bukak akaun simpanan untuk Iman. Umur dekat 2 tahun baru dapat melaksanakan impian yang satu ini.
Mujurlah boleh buat secara online jer. Memang cepatlah kan. Just klik2 jer.
Sesiapa yang kekurangan masa tu, boleh online,jom bukak akaun secara online jer.

klik link ni ----> PEMBUKAAN AKAUN SSPN-i PLUS 


  • Isi maklumat akaun
  • Maklumat Pakej
  • Maklumat Peribadi
  • Kaedah Potongan
  • Bayaran 
 
Bayaran tu min untuk 2 bulan pastu nanti potong gaji/auto debit dari akaun. Kalau korang bayar untuk 6 bulan tak perlu dah pilih kaedah potongan tu.
Pakej paling rendah rm30
Tunggu pengesahan dari PTPTN jer ni..
Read more ...

Mini Giveaway : Duit Raya


Join GA yang simple ni.
Jom beramai2 join memeriahkan suasana...
Untung2 dapat duit raya...siapa tahu kan
Read more ...

Beli pampers bayi murah hanya di shopee

Ada anak kecil yang ramai ni kena fikirkan perbelanjaan susu dan pampers..yang paling utama...selain botol susu...okey...sebelum ni saya selalu beli kat Lazada tapi sejak 2 menjak ni Lazada dah pandai tak bagi guna voucher masa check out..so, kenalah cari jalan lain nak jimatkan lagi perbelanjaan...
So, jumpalah kat shopee...satu seller yang trusted and fast delivery...
before beli pet pet 
pastu tadi beli drypers...

jimatlah jugak kan...even rm3-5 pun...siapa nak bagi free2 jer kan... zaman ekonomi yang semakin meningkat ni...korang boleh ushar shop ni...harga berbaloi2...


Read more ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...