Bride To Be : Korset Spanx yang meletop best

Salah satu perkara yang penting dalam urusan persediaan kahwin adalah korset!
Barulah nampak menawan di hari bahagia..
Korset membantu untuk menyorokkan lemak dan benjolan2 yang tidak sepatutnya... kalau perempuan faham kan..hehe

Banyak jenama korset di pasaran ni tapi yang selesa tu payah nak cari.. yela  nk pakai untuk wedding. Kenalah cari yang betul2 ikut keslesaan kan... nak pakai dari pagi tu...hehe

Saya usha2 pasal korset pastu terjumpalah jenama spanx ni.. actually yang oversea punya. Kiranya pre order item la.. Saya dah bayar deposit half untuk in power line...
InsyaAllah dalam masa sehari dua ni akan sampai...


Nanti dah pakai saya buat review pulak yer...



Read more ...

Bride To Be : Kasut Sanding

Beli via katalog...
Brand Cael Deon
Harga : RM59.90
Color : Gold beige
Saiz : 7




Macam nak menjual pulak..hehe.. xdela... detail produk jer... :) Bajet nak pakai masa bertandang belah lelaki... tema belah sana kaler brown gold... boleyla pakai kaust ni... pasni nak letgo jerla... memang takkan pakai dah...
Kalau beminat bagitahu awal2 yer... banyak lagi item untuk diletgo dan disewakan... Bunga tangan pearl ada... bunga tangan lily ada...set pakaian perempuan... yang leto ni akan diceritakan kemudian yer.. majlis belum selesai lagi..
berdebar jer rasa...
doakan saya...

Read more ...

Bride To Be : Wedding Stamp

Gatal tangan nak tempah rubberstamp untuk wedding.
Biasa jumpa RM35 tapi aritu terjumpa cuma RM26 jer...

Inilah rubberstamp dan hasilnya..
sangat memuaskan hati..
Saya order just nama kami jerla... tak isi tarikh sebab fikir nak guna untuk cop mende lain pulak...dekat sampul raya ker.. dll la...hehe


tak boley rotate pulak..huhu

kalau nak order jemput singgah kat FB : comeylicious.net

banyak lagi design yang cantik2 untuk dipilih.

Read more ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...