Majlis Pernikahan Saya

Biar gambar berbicara. Hehe...

Tarikh : 05 09 2014 (Jumaat)



Ni pelamin nikah merangkap pelamin bersanding

Saya yang malu..huhu... kt depan penuh orang da.. al maklumlah... buat kat rumah

\
segan silu di atas pelamin

encik tunang...muka nampak macam dah debar kan...

sesi bermula...

alhamdulillah... selamat semuanya... dengan sekali lafaz aku menjadi miliknya yang sah.. yang halal

saya kena panggil keluar dah lepas selamat semuanya tu. Tandatangan borang suami/isteri tu

belakang saya tu mak mertua saya.. muda lagi...

tok kadi menerangkan pasal tanggungjawab kami

bagi mas kahwin kat saya...cantik kan... incik hubby buat kuntuman bunga

menyarungkan cincin.. batala air sembahyang

giliran saya pulak menyarungkan cincin. beli jenis silver

cium tangan incik suami... malu...huhu

gubahan cincin, mas kahwin dan cek hantaran


sebenarnya bekas tempat lilin tu. incik suami punya idea mmg saya suka tau...

sesi bergambar... cium dahi...hihi...romantiknya... penuh kasih sayang...

kami dah halal!!!! alhamdulillah...

Read more ...

Serikan wajah yang kusam dari dalam

Sebab nak kahwin, saya mencari produk yang bagus untuk wajah. Innershine pastinya pilihan hati. Bukan nak buat review tapi bagi cadangan pada para bakal pengantin di luar sana untuk try produk ni. Saya pun baca review jugak kat blog lain pastu try.


Innershine pati prun. Saya beli sekotak yang ada 12 botol. Puas jugakla nak menghabiskan sebotol tu..rasa prun..pekat... saya kena minum dengan air...



Dengan kandungan Vitamin C yang tinggi, InnerShine® Pati Prun dengan Camu-Camu dapat membantu menghasilkan kolagen untuk menjadikan kulit tampak lebih muda dan berseri.


Pati prun juga terkenal dengan sifat antioksidan­nya yang membasmi radikal bebas untuk melambatkan kesan penuaan. 



Menyedari kebaikan prun, InnerShine Pati Prun tampil dengan zat dan ramuan penyahtoksin tambahan melalui formula barunya yang diperkaya dengan buah camu-camu dari hutan hujan Amazon yang juga digelar sebagai buah berkualiti tinggi.



Read more ...

Selamat Sudah Majlis Walimatulurus

Alhamdulillah...

Seminggu berlalu...ex-bride
status Wife untuk suami tersayang...
Perkenalan bemula dengan pm di facebook akhirnya membawa ke jinjang pelamin..
Pelbagai dugaan serta rintangan hingga hampir tersungkur ke tanah.. Namun, kalau dah jodoh tak ke mana....
Kami selamat diniahkah pada 5/9/2014 (Jumaat) di rumah ma abah... Majlis besar pada keesokan harinya... Majlis bertandang pula pada lusa...
Begitu cepat dan pantas masa berlalu.. kehangatan serta kemeriahan kenduri masih terasa... 
Dalam tempoh sebulan lebih kami cuba untuk menyempurnakan segalanya.. ALHAMDULILLAH... Diberi kekuatan dan masa yang mencukupi untuk semua persiapan.
Terima kasih pada family terutamanya yang bertungkus lumus untuk majlis hari bahagia saya. Saudara mara yang terlibat.. ahli2 blok serta yang terlibat secara lansung atau tidak lansung. Sesungguhnya jasa kalian amatlah saya hargai.. semoga tuhan akan membalasnya. Nak belanja serba sedikit gambar yang ada.

Selepas majlis nikah...

my hubby

majlis bertandang

Read more ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...