Rezeki seperti kemahuan diri


Alhamdulillah...

Di saat jiwa yang stress dek berat badan semakin menaik... hihi
Bertuah badan dapat total image fat loss
Review pasal produk ni boleh dibaca kat entri cik blogger kita yang sweet ni
TERIMA KASIH menganjurkan giveaway yang senang tu :)

Baru ni dapat try yang SLIM FAST DIET tu.. masih dalam proses pertandingan lagi.. 
Kalau masih belum tahu terjah dulu entri pasal SLIM FAST DIET ni...





Read more ...

Angkara babi remuk yellow

Insiden berlaku pada hari sabtu
lokasi jalan paloh hinai - pekan
eksiden antara myvi dan babi...

sian encik tunang..

 "sabar yer awk... Allah sedang menguji tahap kesabaran awak...
moga awak tabah dan sabar menghadapinya... Saya ada bersama awak untuk semangat... jangan down2 okey..."





Read more ...

Wedding Prep : Tukar warna baju nikah






Antara 3 warna di atas...
tak tahu nak pilih yang mana... 


design nak yang macam ni...

Warna baju ?
Warna lace?
Warna manik?

Sedang memikirkan gabungan warna yang cantik dan menarik.



Read more ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...