Tengok Upin dan Ipin di MBO KECIL Kuantan City Mall

Jumaat lepas, bawak anak2 tengok wayang. Tapi pergi dah lewat.sebab ada orang kat rumah. takkan nak keluar kan.. Booking pun masa on the way ke Kuantan tu. Si ayra tinggal dengan pengasuh. Memang tak bawaklah dia sebabnya rasa dia masih kecik...lagipun kesihatan agak kurang baik. 

Amik yang hall KECIL, sesuai nak bawak anak2... saya ambil yang jenis Bed. 
ToTAL rm59 termasuk popcorn dan 2 air. Order mbo online kat apps jer. Takyah nak beratur kan. Mujur ada 2 be dyang tinggal masa tu. 

Tayangan start jam 2:20 petang. Sampai kat KCM awal sikitlah.. so, isi perut dulu yang ringan2 ajerla...Beli donat big apple, sushi dan minum kat Restoran Taj yang dekat dgn MBO Cinema tu.





Sumber : Facebook Page MBO Cinema 

Gambar kat atas tu rupa dalam hall KECIL. Saya ambil yang jenis katil tu. Muat untuk saya 5 beranak!!! Kedudukan katil tu di bahagian belakang sekali di pintu masuk hall. Ada 4 katil jer...Yang kat depan kerusi macam sofa...memang selesa kalau duduk kan... Yang tengah seat macam kat hall biasa kot...masa saya pergi tu memang banyak kosong. Budak2 pun bebas nak g sana sini. 





Kesimpulan : Cerita upin ipin tu best! Tak jemu tengok. Anak2 pun suka...tengok tv besar...tempat yang sangat selesa. Boleh pergi lagi nanti. Bawak Ayra pulak...tapi bila dia dah besar sikitla...

Habis je cerita tu, terus keluar dari KCM untuk bergerak balik sebab dah dekat pukul4... nanti nak makan lagi..nak ambil si kecik tu lagi. On the way balik tu singgah makan kat restoran baru kat Tanjung Selangor. Restoran daging bakar daun pisang namanya. Try menu special diorangla kan. Daging bakar daun pisang. ok sedap!!! Ambil set pakej 3orang makan.
Ada siakap masma manis, kailan, tomyam dan telur dadar. Set RM45. So far, menu lain tu biasa2 jer. Tapi makan jerla kan...





Read more ...

Kerepek Udang Geragau Original Melaka

Member ofis si Fida yang selalu bawak kerepek ni ke ofis. Pastu sekali rasa konpem nak lagi.. serius!! memang sedap sangat2...Pastu baru ni kebetulan mak ayah dia ke Melaka, saya pun kirimlah sebungkus nak makan2 kat rumah..


Dah bukak baru teringat nak amik gambar...hihi...saya pun xpasti berapa kg ni..rasanya 1/2 kg tapi sebungkus ni RM10 sahaja...murahlah kan... berbaloi2 beli...sebab memang sedap tau.. kudapan kat ofis...sebalang boleh habis...sdap rasa udang sangat2...
Yang saya order ni keluaran : Maziah World Trading/ Maz N Zam Enterprise


Read more ...

Pizza Anak Dol viral yang sedap gebu

Alhamdulillah...
ada jugak rezeki nak merasa pizza ank dol yang viral tu...Ok..untuk yang belum tahu...meh nak cerita sikit.

Anakdolpizza berada di hadapan masjid Kg Bukit Dinding Jerantut. AnakdolPizza buka setiap Selasa hingga Ahad. Dari jam 2.00 petang hingga jam 7.00 petang.Tempahan awal pizza boleh dibuat selewatnya sehari sebelum di http://anakdolpizza.wasap.my/. Tempahan yang melebihi Rm100 dan keatas perlu membuat bayaran deposit dengan cara bayaran online @ bank in ke akaun kami. Tempahan untuk hari yang sama tidak akan diterima. Anda boleh buat pembelian terus di kaunter kedai. Kerjasama dari anda amat kami hargai.

-Kredit to PizzaAnakDol


Saya order Pizza Special Sambal Hitam dan Pizza biasa ayam sandwich. 
Serius...memang sedap... gebu yang teramat.Walaupun dah sejuk, still geboo tau...
Kalau tetiba datang ke Pahang ni nolehlah singgah ke sana yer...


Read more ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...