Penangan Entri Warung Pekan Lama



Semalam saya ada buat entri pasal Warung Pekan Lama ni pastu post kt page diorang... Owner gurau2 kata leh claim makan free!! hahaha.. saya xde niat apapun.. kebetulan pagi semalam saya datang kedai untuk breakfast. Ada ambil gambar nasi lemak diorang tu. Terfikirlah nak buat entri pasal WPL... Saja nak review sikit2 jer pasal kedai tu... Tapi.... tengoklah......


Bukak dashboard...tengok entri tersebut mencecah 454 view... hihi...
Kalau tak nak cecah 30 view pun susah.. al maklumlah dah tak aktif nak berblog walking sekarang... 
Apapaun terima kasih pada semua yang berkunjung ke blog saya ni... Dalam usaha untuk memperbaiki kekurangan yang ada...

Read more ...

Warung Pekan Lama - Glamour habis kt Pekan Pahang

Warung Pekan Lama... Kedai kat simpang 4 nak masuk umah sewa saya jer... Deretan kedai kayu lama...ada 3 pintu kedai.. Warung ni hujung belah kanan nk ke bandar... Kecik jer ruangan dalamnya... Kalau tengahri penuhla... tapi yang bestnya sebab masakan kat situ memang best dan sedap... Menu sama jer setiap hari tapi tak jemu kalau makan... sebab sedap..untuk tahun ni dha da penambahan menu.. ada jual buah potong...

Kedai ni boleh dikatakan agak legend la.. dah lama beroperasi... selalu dikunjungi orang2 besar dan artis.. Malah tahun lepas Jalan2 Cari Makan pun ada buat shooting kat situ...

inilah pandangan depan... nampak old kn... ada photoshott apa ntah...


kuih keria antarabangsa... ada jugak kat warung ni... 50sen sebiji :) hihi
sedap kan.... Inilah donat gebu gebas gedebus yang selalu menjadi idaman hati kami kat ofis...seringgit satu... besar... tapi kalau makan sebiji memang tak cukup!!! hahaha.. bab menggemukkan bdan memangla...


Ni menu pagi tadi... hehe... incik asben suka nasi lemak ayam... katanya sambal warung ni memang sedap...

ha.. ni menu sarapan pagi... ada pulut sambal...kuih bakar (memang sedap).. ada tapai...


 ni pulak menu tengahari... nampak sangat menyelerakan kan...

Kesimpulannya.. kalau kalian berkunjung ke bandar diraja Pekan Pahang, meh singgah kat warung ni...berbaloi dan berpatutan harganya...

Gambar2 kredit to : Page WPL
Read more ...

Buang blackhead and whitehead di ofis

GEL MAT NA HUT MUN WHITE( Clear Nose) merupakan produk dari Thai. Dah lama orang guna cuma saya jer yang tak tahu... Jannah who is one of my officemate yg introduce... dia pakai...
Pastu cari2 ada jual kat Pekan ni... kedai kosmetik...

Murah ajer...
RM7.90


Ni la jannah..merangkap orang kampung jugak..hihi.. time kerje pun okey nk pakai2 mende alah tu kan... saya sangat suka kerja saya sekarang..

eh eh.. terselit mende alah ni.. ring brooch.. RM10/ pcs... baru beli dengan kak Min.. mai COD kt ofis... kak min ni jual macam2... kalau korang tengok sure tangkap leleh punyo... semua best2.. cumel2... produk kraf... kak min ni siap buat kursus lagi tau...
 tak mau cakap lebih2... korang terjah jer page dia...

PAGE JUSTMIN KREATIF
Ha! inilah mendenya... kecik jer botol tu...dapat kertas tu sekali.. ntahla berapa keping dapat....
Read more ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...