Order POP CHEF di Jackcow

Thanks pada member ofis yang memperkenalkan alat ni pada saya :)
Sebenarnya ini adalah idea untuk buat gubahan buah masa kahwin nanti.

Alat ni memudahkan kerja...
Senang dan mudah untuk menggubahnya di atas meja nanti..

Nama alat ni POP CHEF...
Survey harga dapat RM35 ada sorang blogger ni jual. Pastu tengok website deal offer lagi murah :)
Cuma RM23 SAHAJA include postage tau!


Kotak luar..

Isi dalam.. ada shape (6 jenis) pastu lidi

buku resepi pun ada..hehe

Cara menggunakan :



mudah jer kan...

contoh hasil menggunakan Pop Chef





Read more ...

Bride To Be : DIY Brown Paperbag dan Doily Paper







Saya cuma search dari google jer...

Doily paper saya dah order...

250pcs = RM10
Saiz : 4.5"

Postage RM 6

Kos = 750 / RM36 
= RM 0.027

Jimat kan??? hehe
Bajet for wedding...


Inilah kaler2 yang saya order tu... tak sabar nak DIY Paper bag ni :)


Beli dengan sherot... Dah dapat da pun...
TQ yer...

 Tinggal nak order brown paper bag jer lagi... dah dapat tempat nak order tu cuma masih berkira2 nak order design macam mana..

Dah survey habis paperbag ni.. paling murah korang boleh usha kat FB wan printing solution
Siap printing baru RM 0.25/pcs

Siap dengan doily paper pun boley.. boleh terjah page dia untuk details yer...

Read more ...

Teaser Baju Nikah Peach Oren

Semangat membuat checklist ni.. download daripada page Bride To Be.
Alhamdulillah.. ada checklist ni mudah sikit kerja.. terutur segalanya.. InsyaAllah...

Next entry saya akan cerita pasal wedding checklist saya tu yer...

Saya dah beli baju untuk pakai akad nikah... Last2 beli yang dah siap jer.. Lagi senang.. Lagipun ukuran saya ni taklah susah mana nk dapat... Cuma ada certain part yang agak mneonjolkan lemak..huhu.. dah gemukkkkk!!!!! Stress idopp...

meh tengok sikit baju ni... kaler peach oren.. mmg nak warna ni pun...


Beli online jer... malas nk susah payah pening dah..
Ni dress... ngam2 dengan saya.. lambatnya nak nikah.. tak sabar nak menyarungkan baju ni..

baru jer tempah veil.. tp lmbat lagila siapnya....  :)





Read more ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...