Segmen Blogwalking 2019 MiaLiana.com


Segmen Blogwalking 2019 MiaLiana.com bermula pada hari ini, 20 November 2019, iaitu tepat jam 10.00 pagi sehingga 11.59 malam 20 November 2019. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog MiaLiana.com dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Blogwalking 2019 MiaLiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

5 blog yang bertuah akan dipilih secara manual dan akan dimasukkan ke bloglist Mia selama setahun pada tahun 2020. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 15 Disember 2019.

** jom support Mia Liana....


Read more ...

Surprise untuk ma dan abah yang menjadi


alhamdulillah... ma abah hepi sangat....
anak2 hadiahkan tv 40 inci sempena anniversary mereka yang ke-36
actually dah lepas tarikh tapi masa tu duit collect tak cukup lagi...so, postpone sampailah minggu lepas. Baru berkesempatan menghadihkan buat mereka...


Read more ...

Jalan ke Pesta Lampu LED Pekan

Ahad lepas sempatlah bawak anak2 ke Pesta lampu kat Pekan. Buat kat Taman Tasik MCD.
Tu pun last minute...jam 10 baru bawak....
Bayaran RM5/head...umur 3 tahun ke bawah tak perlu bayar.

Takdelah banyak sangat lampu LED nya...padanlah dengan harga tiket tu kan... Yang penting anak2 happy. Berlari berkejaran masing2. Lampu warna warni. Kawasan lapang...apa lagi diorang kan... bukan main seronok sangat.

 Terima kasih abah sebab bawak kami ke sini.

 Selit satu gambar ibu kat situ yang tak berapa nak elok.

 Suka sangat anak2 dapat main kat pesta lampu


Ni naik train tong drum tu. Tapinya last2 naik satu tong 3 orang. Sebabnya Iman dengan Hamka takut! Naik mende ni pun rm5/head tapi atas dia jugakla...last2 dia kira rm20 tuk kami semua.

Yang penting anak2 sangat hepi. Have Fun!!!
Read more ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...