Kerepek Udang Geragau Original Melaka

Member ofis si Fida yang selalu bawak kerepek ni ke ofis. Pastu sekali rasa konpem nak lagi.. serius!! memang sedap sangat2...Pastu baru ni kebetulan mak ayah dia ke Melaka, saya pun kirimlah sebungkus nak makan2 kat rumah..


Dah bukak baru teringat nak amik gambar...hihi...saya pun xpasti berapa kg ni..rasanya 1/2 kg tapi sebungkus ni RM10 sahaja...murahlah kan... berbaloi2 beli...sebab memang sedap tau.. kudapan kat ofis...sebalang boleh habis...sdap rasa udang sangat2...
Yang saya order ni keluaran : Maziah World Trading/ Maz N Zam Enterprise


Read more ...

Pizza Anak Dol viral yang sedap gebu

Alhamdulillah...
ada jugak rezeki nak merasa pizza ank dol yang viral tu...Ok..untuk yang belum tahu...meh nak cerita sikit.

Anakdolpizza berada di hadapan masjid Kg Bukit Dinding Jerantut. AnakdolPizza buka setiap Selasa hingga Ahad. Dari jam 2.00 petang hingga jam 7.00 petang.Tempahan awal pizza boleh dibuat selewatnya sehari sebelum di http://anakdolpizza.wasap.my/. Tempahan yang melebihi Rm100 dan keatas perlu membuat bayaran deposit dengan cara bayaran online @ bank in ke akaun kami. Tempahan untuk hari yang sama tidak akan diterima. Anda boleh buat pembelian terus di kaunter kedai. Kerjasama dari anda amat kami hargai.

-Kredit to PizzaAnakDol


Saya order Pizza Special Sambal Hitam dan Pizza biasa ayam sandwich. 
Serius...memang sedap... gebu yang teramat.Walaupun dah sejuk, still geboo tau...
Kalau tetiba datang ke Pahang ni nolehlah singgah ke sana yer...


Read more ...

Tak mengandung tapi HB rendah

Minggu lepas, setiap pagi saya akan rasa pening kepala. Balik tengahari tu okeyla sikit... Pastu Hari Khamis lepas, saya pun check tekanan darah kat Makmal...Mintak tolong staff situ. Alang2 check HB sekali.
Padanlah kan....tekanan darah saya paras2 jer orang kata. Pastu HB saya teramatlah rendah! 9 je bacaan..
Memang peningla kan... tu belum pregnant (memang xkanlah kan..sbb dah ikat)
Kalau pregnant, HB rendah memang perkara biasa bagi saya. Tiga kali mengandung memang macam tu la sokmonya. Serik sangat rasa...
Jadi, saya pun beli sayur bayam terusla...ofismate k.bad bagi ubat maltofer...untuk tambah darah. Macam okeyla sikitkan..ada perubahan...
Tu kisah minggu lepas..
Pastu start semalam, sakit pening tu datang lagi. K.bad bagilah kat saya ubat tambah darah tu. Mujurlah ubat tu jenis kemam jer...letak jer dalam mulut. Bukan yg jenis telan..kalo x, memang tak telanlah kan.
Doakan saya cepat2 lega yer...
Read more ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...