Online Revolution Lazada - Best ker???

Lazada...

http://www.lazada.com.my/online-revolution/


Satu nama yang gah! Tak perlu lagi nak diperkenalkan kepada umum. Pelbagai barangan dan jenama boleh dicari dalam online shopping Lazada ni. Tapi yang saya nak tekankan di sini adalah pasal Online Revolution. Dalam bahasa Melayu revolusi atas talian. hehe...

Lazada Online Revolution ini adalah acara tahunan online store yang dilakukan di Asia Tenggara yang mana menghimpunkan pelbagai jenama dan peniaga dari seluruh tempat dari dalam negara mahupun luar negara. Lazada Online Revolution pada tahun ini merupakan tahun kelima semenjak Tahun 2012 lagi telah diadakan. 

Acara selama sebulan yang bakal bermula dari 11 November 2016 hingga 14 Disember 2016 adalah jualan Lazada Online Revolution kelima semenjak pelancarannya pada 2012.
Bertemakan Jenama untuk Semua” (Brands for All) ia menjadi penanda aras evolusi Lazada sebagai hab untuk jenama-jenama kegemaran rakyat Malaysia antaranya Drypers, L’Oréal, Nestlé, Samsung dan jenama-jenama lain seperti Prodiet, Microsoft, ZTE, Goon, Bosch, Tesco, Mattel, Sports Direct, dan pelbagai lagi.
 
Untuk lebih detail mengenai Lazada Online Revolution ni, jome kita singgah kat website tersebut ------------->  http://www.lazada.com.my/online-revolution/

Mengapa Anda Perlu shopping semasa Online Revolution? 
  • Sepanjang tempoh tersebut, anda akan dihidangkan dengan pelbagai tawaran eksklusif yang sangat2 mnegujakan anda! 
  • Anda boleh membeli-belah produk dan barangan dari pelbagai kategori dengan mudah melalui desktop / laptop atau aplikasi mudah alih anda. 
  • Anda akan berpeluang untuk menikmati tawaran penjimatan wang yang  istimewa dan diskaun yang anda tidak akan dapat dari mana-mana jualan yang lain!
  • Kesimpulannya : 
  • Jangan lepaskan peluang untuk bershopping semasa Online Revolution diadakan sebab pastinya berbaloi untuk penjimatan wang ringgit anda. Di samping terselit contest yang dianjurkan membuatkan nilai wang ringgit anda semakin jimat :)
Read more ...

Terjebak dengan cloth diaper jugak

Cloth diaper atau dalam kata bahasa Melayu..lampin kain. 
Dah lama dok usha2 ni nak apply kat anak sulung masa tu.. namun, apakan daya... 
Sehinggalah kejadian baru2 ni yang terjadi pada anak twin HH di mana diorang kena cirit birit. Dahla dua orang kena tau... 
Al kisahnya pampers saiz M yang ada 74 keping tu boleh habis dalam masa 4 hari sahaja!!!
Lagilah membuak2 keinginan nak try pakai CD ni...

Sambil2 belajar cara untuk mengendalikan pemakaian CD serta mengenali jenis2 yang ada di pasaran. Cara pakai...dan sebagainya...

Tapi kan.. dok baca2 jer tapi takde mende alahnya, macammana nak praktik kan... so, dengan keterpaksaan jari ni pun menekan untuk membeli sehelai je dulu CD kat lazada. Yang trial punya. Tunggulah dah sampai nanti saya tunjuk gambar. selepas menggunakan, saya akan bagi eview sikit yer...

Tak sabar jugak nak try ni...
Al maklumlah.. anak dah ramai... kena fikirkan cara untuk mengurangkan perbelanjaan setiap bulan yang mana boleh tu. Lagipun pakai CD ni orang kata mesra alam...kan kan..

Korang yang ada pengalaman menggunakan CD tu mehla share dgn saya.. Tip2 ker...kat mana nak beli CD yang murah tapi berkualiti...
Read more ...

Applikasi TWIG - dapat reward

Dah lama dengar pasal ni tapi baru nk install..hehe.. lambat bertindak kan.
Okeyla...
Meh nak review sikit apakah mende ni...

TWIG ni adalah satu aplikasi yang kita install dalm handphone kita. Amik kat Play Store.

Aplikasi ni akan lock screen henfon kita. Tapi setiap kali kita unlock screen tu, kita akan dapat reward berbentuk points. Point tu yang akan kita tukarkan kepada kupon nak shopping.



Inilah gambarnya kalau korang nak install kat fon korang yer. 


Ciri-ciri Twig

• Kandungan menarik disampaikan terus ke skrin kunci anda
    o Tawaran dan promosi terbaik dari jenama-jenama kegemaran anda
    o Berita dan cerita hangat yang menghiburkan
• Dapatkan mata ganjaran Twig setiap kali anda membuka kunci peranti anda!
• Kumpul mata bonus apabila melayari laman web ‘trending’, melengkapkan misi dan memuat turun aplikasi baru
• Tebus mata ganjaran Twig untuk hadiah hebat seperti kod tambah nilai telefon bimbit, baucar beli-belah, kredit game, tiket wayang dan lain-lain
• Dapatkan akses pantas untuk aplikasi kegemaran anda dengan butang ‘shortcut’ di skrin kunci

Bagaimanakah Twig berfungsi?
 
 - Skrol ke ATAS dan ke BAWAH untuk melayari kandungan baharu
 - Leret ke KANAN untuk skrin utama anda
 - Leret ke KIRI untuk membuka kandungan
 - Dapatkan mata ganjaran Twig apabila anda leret ke KANAN dan ke KIRI


Twig hanya boleh digunakan dengan telefon pintar Android pada masa ini.

Antara point yang kita boleh dapat adalha memasukkan code referral kawan kita. Tapi win2 situation. Masukkan code untuk dapat point 1300. Kita dapat, kawan pun dapat... 

So, jom install dan masukkan code saya ni...

Invite Code : M6RB9 


Browse website pun dapat points. 
Antara reward yang boleh kita tebus dengan points. 

So, jom install beramai2...
Jangan lupa masukkan Invite Code : M6RB9 untuk dapatkan 1300 points yer
 

Read more ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...