Hari Lahir Nur Iman yang meriah tahun ni


Happy Birthday Nur Iman...
Semoga anak ibu menjadi seorang anak yang solehah.
Sentiasa disenangi ramai orang.
Sentiasa dalam rahmat Allah...

Tahun ni kakak Iman celebrate birthday sekali dengan Paksu Kimi & Ayu yang berkongsi bulan yang sama. Tapi celebrate awal la kan. Pastu 15hb Isnin tu Iman celebrate dengan kawan2 dekat Taska pulak. Jadi kakak ada 2 kek! Alhamdulillah kakak dengan kurniaan rezekinya...


Sempena birthday kakak, dapat hadiah basikal baru. RM170 beli kat kedai aunty cina tepi sungai tu.Suka sangatlah kakak dapat basikal baru. Dahla kaler purple...


Hari yang sama jugak, barang yang saya order kat shopee untuk 2 beradik tu sampai. Self pick up kat J&T Express. Excavator yang menjadi idaman si Hakim kalau pergi rumah makngah dia tu ha. Peace!!! Untuk ayra jer xde beli apa. Ayra naik dengan kakak jerla ye sayang.


Read more ...

Menu eat clean untuk lunch


First day menu eat clean untuk lunch... kesal sikit sebab pagi tu makan yang agak tinggi kalori. Terus rasa bersalah then gigihlah masak menu eat clean. 

  • Ikan bakar pelaling 2 ekor
  • Sayur bendi celur
  • Sebijik timun jepun
  • Air asam
  • Nasi suku

Harap istiqomah hendaknya. Nak buat IF pun tak lepas. Mudah sangat lapar. Diet untuk kesihatan.






Read more ...

Aidilfitri 2019




Susahnya nak dapatkan gambar yang elok kan..macam2 ragam anak..
Aidilfitri kali ni tema kaler gold mustad. Last minute decide...masa beli baju raya tu, terus je pilih warna tu sebab lawa di mata my husband. saya ni follow ajer... kaler apapun saya okey...janji takmau hitam...hihi

disebabkan rumah kami dekat2 jer, pagi raya tu bolehlah beraya kat rumah kami sama2. ni kat rumah mak saya. dalam jam 10 lebih tu kitorang pun gerak ke rumah belah mertua.

alhamdulillah...masih dapat beraya. bersyukur selalu...
Read more ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...