Tragedi sehari sebelum raya

Tragedi sebelum raya...

Hari Khamis baru ni...Konon2nya sebelum balik kampung tu naks etelkan segala baju kotor... taknak tinggal macam tu jer...okeyla...saya pun basuhlah baju untuk trip kedua dah masa tu. Mesin basuh kat rumah tu jenis semi auto jer. Sebabnya tukar dengan mak...tekanan air tak kuat, jadi tak boleh nak guna mesin auto.

Dah masukkan air untuk bilas, pusing je bunyi ktung ketang ketung ketang... alamak...apahal pulak ni..
Selok2 tangan...amik kau!!! my henfon... sebelum dah cari henfon kat dalam rumah... tak jumpa...ok takpelah cakap dalam hati... mungkin ada kat tempat lain tapi tak ingat. Al maklumlah kalut dengan anak2... buat itu ini lagi...sambil berperang dengan anak2... dengan si Ayra demam masa tu. 

Jadi, selamatlah henset tu.... terkubur....
maka, berayalah tanpa henfon...

3 hari saya memang tak becara henfon. Alangkah bahagianya hidup tanpa gadjet...aya boleh fokus pada anak2....takdelah terasa nak scroll fb ke baca wasap ker....rilex jer... dunia saya hanya untuk anak2.... buat kerja pun cepat sebab masa takde untuk gadjet...

Tapi, gadjet adalahs atu keperluan di masa kini. Saya memerlukan time saya oncall nanti. Henfon oh henfon....
Read more ...

Takde baju raya lagi

Esok dah nak raya ni tapi baju raya yang official memang takde lagi. Urmmm... tahun ni agak kelam kabut... 
Dengan pindah rumahnya... dengan anak2 yang ramai... dengan hantar anak ke rumah pengasuh lagi... banyak perkara baru...Jadinya persiapan raya hanyalah untuk anak2...

Mak ayah takde baju baru pun takpelah....huhu

apapun mood raya mesti ada.... untuk anak2...kebahagiaan mereka...

kita isi gambar tahun lepas jerla... tak cukup sorang lagi.. dok ada dalam perut 5 bulan..

 Tak jumpa pulok gambar hok molek..takpelah... janji belaka ada dalam ni... Ayra dalam perot lagi...hihi...
 
 
Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir & Batin
 
Lin & Family

Read more ...

Nufiya Organic Milkbooster Buat Susu Meriah ke?


Dapat trial pack secara percuma sahaja. Just bayar kos pos jer...Dah lama usha tapi tak terbeli pun. Risau sebab takot xminum. Tak boleh nak hadam rasanya. Tapi bila baca2 orang kata rasa macam laicikang jer. So, bila ada peluang dapat trial pack, jangan lepaskan peluang. Pek trial ni untuk 2-3 hari sekali.



Dah siap cuci bersih2, meh kita rebus dalam periuk sampai mendidih. Lepas tu letak dalam jag simpan dalam peti supaya tahan lama. 

ok..berkesan ke tak booster ni? Macammana nak jawab yer... actually saya sempat minum 2x jer.. tu pun beberapa teguk sahaja. Memang cannot go on la dengan rasanya tu. Last2 saya terlupa nak simpan semula dalam peti ais. Pastu terus buang jer....

Al kisahnya.... jadi, saya tak dapatlah nak buat review tentang keberkesanan milkbooster ni. Harap maaf yer
Read more ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...