Progres rumah kami - mozek in da house

Alhamdulillah..berkesempatan usha rumah... in progress...tengah pasang mozek...dh siap full tu...lantai dapur jer warna brown... yang lain kaler putih...cerah...







Read more ...

Tebus baucer RM100 Lazada

Rezeki masa Raya baru ni-----> Menang contest Lazada


Baru tebus 2minggu lepas...
Pada  mulanya nak beli Handbag Carlo Rino...tambahlah sikit duit kan...
Pastu fikir2 semula baik beli barang keperluan yang semua orang boleh rasa.
Akhirnya belilah 2 barang kat bawah ni ha...
 
Hehe...kipas belaka....meh nak citer reason kenapa pilih 2 item ni




Yang ni beli sebab boleh pakai usb..cucuk kat powebank. Nak pakai masa travel...kan kecik jer..bolehlah sumbat dalam beg! 



Beli kipas meja ni yang kecik jer...12' bilahnya...Kipas yang ada dah rosak...so,belilah yang ni..fikir nak bawak masa admit kat HTAA nanti. Senanglah sikit bawak kalau kecik...


Total 2 barang ni tak cecah lagi RM100... Saya tambah beli fail untuk cukupkan amaun tu. Takde snap pulak...Fail tu ingatkan saiz A4 tapi rupanya kecik jer...hihihi....
Read more ...

Kek karamel sedap dan murah

 Besar kan....berbaloi2...COD kt ofis smlm... makan 5beranak memang sangat puas hati. Bagi kat jiran depan umah 2 slices...

saja tepek gambar anak2...bukan gambar semalam ni...besar dah belaka... macam kembar 3 jerkan... membesar depan mata...

 
 Tengok tu...besar jugak kan...sedap...

Ini entri selepas 2 bulan tak ber'update'
dek kebizian yang tahap melampau...macam2 nak kena setelkan...

lepas ni kena target setiap hari kena ada entri. Time rajin ni bolehlag update pastu schedule post kan...


Read more ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...