Simple 3R Giveaway By Iezwa Razk


Simple 3R Giveaway By Iezwa Razk

[KLIK BANNER UNTUK JOIN]

HADIAH-HADIAH AWESOME :-
TOPUP RM 5 - 6 PEMENANG
TOPUP RM 10 - 2 PEMENANG
PASHMINA - 3 PEMENANG
**Hadiah akan ditambah sekiranya penyertaan melebihi 100 peserta**

Tarikh Tamat :- 01.08.2014
Read more ...

Segmen Topup Raya by Dunia Zumal


Tarikh tutup Raya Kedua
Tarikh umum pemenang Raya Kelima 
(dipilih berdasar random.org)

Hadiah
1) Topup RM 10 x 1 pemenang
2) Topup RM 5 x 4 pemenang

Read more ...

Berbuka di padang MPK

Dah jadi kebiasaan kot... setipa kali bulan puasa mesti nak berbuka kat padang walaupun sehari :)
Kalau tak pergi sekali macam tak best jer rasa..

Kebetulan adik yang kat Tampin balik nak bebuka puasa dengan ma abah..jadi, dia ajakla kitorang pergi sana...Tak sempat nak masak pun sebab ma buat kuih untuk jual kat bazar Ramadhan. 
Dalam pukul 4 petang bertolak dari rumah. Sampai Kuantan terus ke Cowboy beli barang2 keperluan.
Dalam jam 6 petang camtu gerak ke padang tapi terus jammed! Nak cari parking punyalah sekian tau.
Pusing dari Jalan Bkt Ubi melalui taman kerang pastu ke Wisma masuk kat Shahzan Inn tu amik masa sejam lebey tau! Padahal dalam 15 min tak sampai pusingan tu. Akhirnya abah dapat parking kat dalam kawasan bangunan apa ntah. Tak pasti pulak. Memang penuh kawasan padang aritu. Ruang sempit jer untuk jalan antara family.










Read more ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...