Menang voucher RM100

 


Alhamdulillah...

Rezeki contest ni... Pagi tadi dapat call dari pihak Darlie menang contest ni.. Dapatlah e-voucher RM100 jenama Khind. Katanya akan dihantar ke email dalam tempoh masa 2 minggu ni. Official winner belum ada list lagi. Apapun...saya yakin dengan janji Allah. 

Setiap yang berusaha pasti ada kejayaan. Saya sedang usha contest2 yang senang nak participate ni..maksudnya yang tak berapa tinggi kos...tak memerlukan idea dan kreativiti nak menang.
Just dengan pembelian pastu wasap...yang mudah2 jer nak join. Harap2 ada rezeki lagi pasni.

Sebelum ni ada menang kredit Touch & Go e-wallet. belum buat entri lagi sebab macam tak sempat kan...bizi sangatlah gayanya...

Read more ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...