Pizza Home made paling sedap

Saya ni memang penggemar pizza...dari zaman dok asrama dulu memang saya suka dine in Pizza Hut berbanding KFC, McD dll tu...

Kiranya Pizza menjuarai carta kalo ada siapa2 tanya nk makan kat mana masa outing tu.

Tu kisah dulula...Okey sekarang ni sejak jadi mak2 ni...memang selalu memikirkan frozen food untuk anak2...Terjumpalah dengan si penjual Pizza Geboo Rini ni.

Home made jer...based kt Kuantan. Sebelum ada try dah Pizza home made yang lain. Tapi yang ni...sumpah korang!!! seriusss sangat menepati citarasa korang tau! Dengan gebunya...dengan topping nya...Tak percaya?? korang boleh tryla...

Saiz lepas bakar jadi 10inci..sebesar pinggan kat kedai rm2 yang paling besar tu. Makan sepotong tak jadi apa. Kena makan lagi...hihi...Puah hati sangat2.

Topping ada pelbagai :




Topping pizza dan isi kandungan yang ada.

muka depan kotak pizza tu

Ni pizza frozen yer...bukan siap bakar. 
Harga ?

www.wasap.my/60129398584/pizzaRini

Saya agen dropship pizza ni. Kalau berminat untuk mencuba boleh contact saya yer.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...