Peraduan Tulis dan Menang di mawarmerah2008.com

Insentif RM0.03 sen untuk anda! Claim kat MynewsHub yer


Semakin hari semakin seronok rasanya apabila berkecimpung dalam dunia blogging ni. Dahla dapat info dengan pantas. Kadangkala bertuah dapat menang wang tunai, menang pelbagai hadiah lagi..Memang bestla. Dapat meluaskan "network" yang pentingnya!
Okla tanpa membunag masa, jom direct ke tajuk asal entri ini.
Kita cuma perlu menulis info pasal peraduan yang dianjurkan oleh mawarmerah.com ini kemudiannya berpeluang untuk memenangi percutian/penginapan di rangkaian swiss garden. Syok...Kalau tak dapat hadiah penginapan boleh menang hadiah duit ker, topap atau tiket wayang.


Jawab soalan mudah dulu.


Menangi hadiah dalam Peraduan Tulis, Teka dan Menang di blog Kak Long Mawar Merah di adakan sempena  Ulang Tahun Perkahwinan Kak Long yang ke 4 pada hujung Jun dan Ulang Tahun ke- 2 mawarmerah2008.com beroperasi di domain dan hosting berbayar.


Komen untuk blog Kak Long :


Perlu dikekalkan - header sudah cantik dan meriah. Isi kandungan sudah mantap. (kan cikgu...) 
Perlu dibaiki - Menukar tema blog supaya lebih menarik. Boleh juga menambahkan widget follower supaya senang nk mnegikuti perkembangan blog Kak Long melalui "dashboard" jer. Rasanya paling penting letak archieve supaya senang untuk mencari entri lama.


UNTUK INFO DAN KETERANGAN SILA LAYARI mawarmerah.com


2 comments:

  1. Salam Lin,
    Terima kasih kerana beri sokongan pada peraduan di blog Kak Long. Semoga berjaya.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...