Tebus mata ganjaran drypers club point dan sample


Jadilah pengguna bijak...kan...alah membeli menang memakai...kononnya. Sebenarnya baru je lagi terjebak walaupun dah tahu agak lama pasal ni...kalau tak lagi banyak boleh tebus...Anak2 saya memang pengguna Drypers. Jadi, daripada membazir tak dapat apa2 tu, baiklah kita masukkan point. Dah cukup nanti bolehlah redeem apa yang patut. Setakat ni saya redeem voucher shopee bernilai RM10 dah 2x. Yang terkini saya order body shampoo drypers tapi masih belum sampai. 

Yang sunlight dan susu dutch lady tu pun saya mintak sample dari page dia. Bolehlah kn...menampung mana yang patot...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...