Kek Batik Premium Horlick Milky Cheese


Inilah dia kek batik premium tu..knp premium? sbb bahan2 nak buat tu lain dari yang lain...bkn mcm kek batik biasa tu ha...tengok topping tu...siap ada kacang2 lagi...tu yg tmbh2 sedap kan... tengok rupa pun dah terliur...bila makan tu lagila..melting...sbb ada cheese jugak dlm tu...

Bukan saya yang baked yer...ini kawan punya. saya tukang beli yang setia...sebab sedap sangat order seloyang terus saiz 8'x8'=RM60...Puas hatilah sikit nak makan. Kalau tak sekejap sgt dah habisnya. Sekali ngap jer orang kata. Seloyang macam ni tahanlah 3 hari mkn berulang2...puaslah kan...



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...