January Giveaway by Awesome Dreamer


Syarat-syarat nak join giveaway ni
1. Follow blog ni. No worries, nanti akan difollowback, insya Allah.
2. Follow instagram ni >Tee.Ordinary<

Kalau dah follow 2 steps di atas tu, baru boleh proceed ke next steps.

1. Buat new post dengan tajuk; "January Giveaway by Awesome Dreamer"
2. Selitkan sekali banner di atas tu dengan linkkan dekat post ni

Okay dah siap!
Mudah je kan?

So apa tunggu lagi, jom la join beramai ramai :)

Jangan lupa kalau dah publish post tu, hantar dekat sini link post anda semua tau :)

DUE DATE: 31 Januari 2020,

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...