Jalan ke Pesta Lampu LED Pekan

Ahad lepas sempatlah bawak anak2 ke Pesta lampu kat Pekan. Buat kat Taman Tasik MCD.
Tu pun last minute...jam 10 baru bawak....
Bayaran RM5/head...umur 3 tahun ke bawah tak perlu bayar.

Takdelah banyak sangat lampu LED nya...padanlah dengan harga tiket tu kan... Yang penting anak2 happy. Berlari berkejaran masing2. Lampu warna warni. Kawasan lapang...apa lagi diorang kan... bukan main seronok sangat.

 Terima kasih abah sebab bawak kami ke sini.

 Selit satu gambar ibu kat situ yang tak berapa nak elok.

 Suka sangat anak2 dapat main kat pesta lampu


Ni naik train tong drum tu. Tapinya last2 naik satu tong 3 orang. Sebabnya Iman dengan Hamka takut! Naik mende ni pun rm5/head tapi atas dia jugakla...last2 dia kira rm20 tuk kami semua.

Yang penting anak2 sangat hepi. Have Fun!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...