Main air di Jengka Wonderland

Alhamdulillah...berkesempatan membawa anak2 ke Jengka Wonderland Jumaat lepas. Kebetulan jer amik cuti. Tetiba abah nak ke Jengka. Bolehlah follow skali...

 Ni pintu masuk Jengka Wonderland tu. Menarik jer kan... ala2 istana gitu. Time pergi tu Hari Jumaat. So,kuranglah sikit orang. Takdelah rimas sangat kan ramai2....

 Ni harga tiket masuk ke Jengka Wonderland. By the way, harga dah naik time kami pergi tu. Apa yang best kat sini???

Boleh bawak makanan dari luar. So, bebas kan... bawaklah apa yang korang nak janji sampah tu jangan buang merata2... lagipun tong sampah memang banyak kat sekitar tempat ni. So, takyah risaulah kan nak buang kat mana.

 Dari segi permainan, okeylah...sesuai dengan kanak2 yang bawah 2 tahun tu...






Kesimpulannya, Jengka Wonderland ni sesuai untuk santai seisi keluarga. Dengan harga tiket yang mampu bayar, bolehlah berendam dari pagi sampai ke petang. Bila lapar, makan jer bekal yang kita bawak tu...hihi

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...