Hari Lahir Nur Iman yang meriah tahun ni


Happy Birthday Nur Iman...
Semoga anak ibu menjadi seorang anak yang solehah.
Sentiasa disenangi ramai orang.
Sentiasa dalam rahmat Allah...

Tahun ni kakak Iman celebrate birthday sekali dengan Paksu Kimi & Ayu yang berkongsi bulan yang sama. Tapi celebrate awal la kan. Pastu 15hb Isnin tu Iman celebrate dengan kawan2 dekat Taska pulak. Jadi kakak ada 2 kek! Alhamdulillah kakak dengan kurniaan rezekinya...


Sempena birthday kakak, dapat hadiah basikal baru. RM170 beli kat kedai aunty cina tepi sungai tu.Suka sangatlah kakak dapat basikal baru. Dahla kaler purple...


Hari yang sama jugak, barang yang saya order kat shopee untuk 2 beradik tu sampai. Self pick up kat J&T Express. Excavator yang menjadi idaman si Hakim kalau pergi rumah makngah dia tu ha. Peace!!! Untuk ayra jer xde beli apa. Ayra naik dengan kakak jerla ye sayang.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...