Menu eat clean untuk lunch


First day menu eat clean untuk lunch... kesal sikit sebab pagi tu makan yang agak tinggi kalori. Terus rasa bersalah then gigihlah masak menu eat clean. 

  • Ikan bakar pelaling 2 ekor
  • Sayur bendi celur
  • Sebijik timun jepun
  • Air asam
  • Nasi suku

Harap istiqomah hendaknya. Nak buat IF pun tak lepas. Mudah sangat lapar. Diet untuk kesihatan.






Read more ...

Aidilfitri 2019




Susahnya nak dapatkan gambar yang elok kan..macam2 ragam anak..
Aidilfitri kali ni tema kaler gold mustad. Last minute decide...masa beli baju raya tu, terus je pilih warna tu sebab lawa di mata my husband. saya ni follow ajer... kaler apapun saya okey...janji takmau hitam...hihi

disebabkan rumah kami dekat2 jer, pagi raya tu bolehlah beraya kat rumah kami sama2. ni kat rumah mak saya. dalam jam 10 lebih tu kitorang pun gerak ke rumah belah mertua.

alhamdulillah...masih dapat beraya. bersyukur selalu...
Read more ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...