Tak mengandung tapi HB rendah

Minggu lepas, setiap pagi saya akan rasa pening kepala. Balik tengahari tu okeyla sikit... Pastu Hari Khamis lepas, saya pun check tekanan darah kat Makmal...Mintak tolong staff situ. Alang2 check HB sekali.
Padanlah kan....tekanan darah saya paras2 jer orang kata. Pastu HB saya teramatlah rendah! 9 je bacaan..
Memang peningla kan... tu belum pregnant (memang xkanlah kan..sbb dah ikat)
Kalau pregnant, HB rendah memang perkara biasa bagi saya. Tiga kali mengandung memang macam tu la sokmonya. Serik sangat rasa...
Jadi, saya pun beli sayur bayam terusla...ofismate k.bad bagi ubat maltofer...untuk tambah darah. Macam okeyla sikitkan..ada perubahan...
Tu kisah minggu lepas..
Pastu start semalam, sakit pening tu datang lagi. K.bad bagilah kat saya ubat tambah darah tu. Mujurlah ubat tu jenis kemam jer...letak jer dalam mulut. Bukan yg jenis telan..kalo x, memang tak telanlah kan.
Doakan saya cepat2 lega yer...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...