Masak siakap 3 rasa sempena birthday


Happy belated birthday to me...
8 Mac setiap tahun saya akan meraikannya...

Untuk tahun ni, my husband celebrate awal sikit. Sehari sebelum birthday kitorang dating ke Kuantan.. Masa tu saya oncall so takdelah nk kena apply cuti kn..
Jalan ke KCM jer...Nak tengok wayang hajatnya tp takde cerita yang berkenan pulak. So, abaikan jerla... husband ajak pergi kedai jam sebab sebelum ni saya memang nak jam. Jadi, buat hadiah birthday jerla... okey... tu lah pilihan kami...Masa beli tu ada diskaun 20%...
terima kasih husband... esoknya husband beli kek kat SR yang slice...anak2 suka makan kan. Masa birthday tu saya masak ikan siakap 3 rasa. Ikan tu beli kat Giant Kuantan masa keluar dating tu la. RM9 seekor. First time tu masak special...haha

Happy birthday to me
Moga diberikan kesihatan yang berpanjangan demi menjaga anak2 untuk menguruskan keluarga seharian. Semoga sentiasa istiqomah dalam membuat sebarang pekerjaan. Semoga berada dalam rahmat Allah sentiasa.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...