Main game di aplikasi Maybank untuk dapat duit cash


MAYBANK BAGI DUIT FREEE ❣️


Korang dah try belum e-wallet version Maybank? Dipanggil MAE. MAE ni ialah “My Absolutely E-Wallet”. .Iaitu E-Wallet Maybank dan kita boleh daftar sepantas 5 minit tanpa perlu pergi ke cawangan Maybank!.Tahu tak, MAE ni 1-1 nya E-Wallet yang ada sekali banking account which is account Maybank kita lah..Account number ni tak sama tau dengan akaun number saving MAHUPUN current. .Apa yang kita boleh buat dengan MAE ni? Ni antara ‘special features’ mereka:.+ boleh split bill dengan kawan-kawan kalau kita lepak ramai-ramai.+ Boleh request duit juga. Ni sesuai kalau nak minta hutang tapi malu..+ Boleh juga request duit dari husband korang ke kan, lepas tu boleh terus dapat. Itu pon kalau tak kena reject. Haha!.+ Paling best! Main game boleh dapat duit! Game ni kena fokus dan cepat tekan coin yang jatuh sebanyak yang boleh tapi jangan sampai tersentuh bom!

  1. Kena download apps maybank dulu, kalau dah ada, boleh update dulu APPS #MAYBANK yang dah ada tu
  2. Log in, tekan dekat "Say Hello to MAE"
  3. Daftar MAE, letak email, negeri dan masukkan invitation code : nab030832
  4. Tekan confirm
  5. Sampai kat topup MAE tu korg skip je, log out, pastu log in balik
  6. Ok dah boleh main, tekan kat logo MONEY MAE-HEM tu, tekan la smua coin coin tu, jgn kena kat bom pulak, dapat DIAMOND dapat extra 5 saat

Duit hasil main game.. Auto masuk ke akaun korg tau 💪🏻💪🏻
Yang penting ini bukan SCAM tauu !! official dari maybank.. Tak percaya boleh cuba dulu.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...