Shopping di Mydin bayar guna Aplikasi Boost


Tengahrai tadi shopping kat Mydin Pekan. Sebab nak beli sabun dna ubat gigi je sebenarnya.
Pastu tengok ada barang offer. Kita grab la mana yang patot. Antara barang offer yang saya beli :

Ubat gigi Colgate RM7.90 dr RM10.95
Susu Dugro 3(Asli) RM23.79 dari RM25.79
Petpet Mega Saiz XL RM28.88 dari 29.99 
Sabun Fab Debu RM8.89 dari RM13.90

Pastu ada voucher PETPET dapat lagi diskaun RM3

Ha!! memang berbaloi2 kan... saya suka penjimatan!!

Bayar guna aplikasi Boost. Jimat duit cash...haha
Yang penting nanti akan dapat cashback RM5!!

Kan berbaloi2 tu. kena bijak berbelanja di zaman semua duit ni.

Sebelum ni saya guna Booost untuk beli tiket wayang dan beli topap sahaja.

Lepas ni kita takyah bawak cash dah..Yang penting kita bawak henfon sahaja dah boleh berbelanja dengan riang. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...