Pindah rumah lagi

Ni masa kat rumah Taman Perdana. Bawak keluar semua barang2 ke porch...
Taman Perdana best...tapi sewa mahal...Berbaloi sangat dengan rumah. Jiran2 kat situ semuanya golongan cikgu..hihi..
Saya xsempat pun nak kenal jiran2.. Ada masa kat rumah pun xdan nak berceloteh...melayan anak2 jela... Anak2 suka sangat dengan rumah tu sebabnya sangat luas.Puaslah diorang bermain.
 

Ni rumah sewa baru. Yang best rumah ni sebab saya nak pergi kerja cepat sikit. Takdelah nak kena redah traffic light yang banyak tu. Rumah sederhana. Tapi sangat okeyla untuk kami berenam kat situ. Sekarang pun tak siap lagi kemas. Minggu depan baru dan kot time oncall.

Entri yang takde intro. HAHA

Untuk pengetahuan, saya duduk Taman Perdana tu baru sebulan sebab terpaksa. Takde pilihan rumah lain dah masa kena keluar dari Taman Mentiga tu. Rumah yang kat Taman Mentiga tu,owner nak jual rumah pulak. Terpaksalah kami keluar.  

Kronologi....

Pekan Lama - Kelat Rendang - Taman Mentiga - Taman Perdana - Taman LKNP

Pasni boleh duduk rumah sendiri pulak kot. Amin....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...