Berjimba di Bukit GambanG Waterpark

Cerita Hari Ahad lalu. Diberikan rezeki untuk bawa anak2 main air kat Bukit Gambang Waterpark. Terima kasih ma dan abah sudi bawak kami anak beranak. Sanggup datang ke Pekan untuk ambil kami. Terima kasih pada incik suami sebab membenarkan kami pergi. Kami sampai kat sana dalam pukul11 pagi. 
Tiket pakai voucer. Dapatlah diskaun.
Normal rm33 dewasa
Guna voucher rm28


 First main kat Coco beach. Nak tunggu ombak tapinya xdatang2 pun ombak.

 Anak teruna main sama2...time elok kan...

 Mana lagi sorang anak saya ni? Entahla...huhu

 Kembar oh kembar

 Anak sulung saya. Nine...

Anak bongsu saya...Amoi...

Just nak remind pada mereka yang belum pernah datang. Standby duit banyak sikit sebab makanan kat dalam tu agak mahal. Makanan dari luar tak dibenarkan bawa masuk tau. Memang security akan check giler2...habis korek dalam beg korang tu. Nasib baik sangatlah kalau terlepas. Lepas tu kat dalam tu semua pakai e-value....xdok guna cash tau...nanti keluar boleh refund semula kat kaunter refund.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...