Rumahku syurgaku

Melawat kawasan jap...
 dah tanam pokok pelam...semoga membesar dengan jayanya...nanti boleh kait jer buah pelam depan rumah
ni kawasan belakang rumah. Luas kan??? InsyaAllah akan dipenuhi dengan sayur2an dan buah2an

Ni view yang diambil dari ruang tamu..lorong nak kedapur.Kat tepi kiri tu toilet awam.

No.rumah saya....kedudukan no.3 dari hujung. Pintu sliding jenis buka ke tepi.

Ni sinki top yag pemaju memang dah siap buat. So nanti just sambung jerla kan nak buat kabinet. Tapi kena cari warna yang sama macam tu jugakla baru ngam kan

Seluas pandangan ke hujung sana.
Diambil dari dapur ke belakang. Tanah belakang...

My Iman... Masa ni dia sorang jer ikut. Singgah tengok rumah selepas balik dari Kuantan.
Mu husband...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...