Nufiya Organic Milkbooster Buat Susu Meriah ke?


Dapat trial pack secara percuma sahaja. Just bayar kos pos jer...Dah lama usha tapi tak terbeli pun. Risau sebab takot xminum. Tak boleh nak hadam rasanya. Tapi bila baca2 orang kata rasa macam laicikang jer. So, bila ada peluang dapat trial pack, jangan lepaskan peluang. Pek trial ni untuk 2-3 hari sekali.



Dah siap cuci bersih2, meh kita rebus dalam periuk sampai mendidih. Lepas tu letak dalam jag simpan dalam peti supaya tahan lama. 

ok..berkesan ke tak booster ni? Macammana nak jawab yer... actually saya sempat minum 2x jer.. tu pun beberapa teguk sahaja. Memang cannot go on la dengan rasanya tu. Last2 saya terlupa nak simpan semula dalam peti ais. Pastu terus buang jer....

Al kisahnya.... jadi, saya tak dapatlah nak buat review tentang keberkesanan milkbooster ni. Harap maaf yer

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...