Mainan masak-masak kakak Iman

Salam semua.

Saya ni kaki shopping online..memang tegar. Segala benda memang nak beli online jer senang. al maklumlah anak ramai...kecik2 lagi.. jadi nak pergi shopping tu memang terbatas...agak renyah...

Kalau dulu Lazada tempat paling best nak bershopping tapi kini dah beralih arah ke Shopee pulak...

Selalunya tunggu time Shocking Sale pukul 9pg..barang yang sale memang best2...Saya beli mainan masak2 untuk Iman..Dah lama nak belinya...pastu baru ni ada kat Shocking Sale RM20 jer... apalagi..teruslah grab 1! Agak lambat jugak delivery...lebih kurang seminggu... opismate ada beli jugak...cepat jer sampai... rezeki saya lambat sikit...takpelah kan...janji sampai..

Inilah mainan baru saya. Iman suka main masak2... kalau dilayan suka sangatlah. mintak dia masak itu ini.
ha tengok.. adik2 pun sama selok jugok.. ada kawan iman datang. jiran depan rumah. tumpang nak main sekali. hihi

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...