Dah dapat tarikh untuk operate

Isnin baru ni saya pergi appointment pakar berkaitan dengan pregnancy la... Al maklumlah less 2y dah pregnant even ceazer..so, dktor nk tgklah kesan ceaser tu dah ok atau belum...
So, macam biasa...bawak nine jer pergi sekali. Twin kenalah tinggal dengan tok... kesian tok kena jaga twin... insyaAllah besar nanti twin akan ingat segala jasa dan pengorbanan tok dan wan jaga sejak dari kecil lagi...sebak pulak rasa...bersyukur masih ada ma abah yang sentiasa bersama susah dan senang anak sulung ni...
Sampai kat Specialist Clinic dalam pukul 10 lebih... 
Register attendance dulu kat Jabatan Hasil baru ke Specialist Clinic...LOkasi : Hospital Pekan...
Buat ujian saringan dulu pastu baru dapat no giliran...Okey fine... takdelah lama mana nak menunggu giliran sebab nurse kata patient untuk hari tersebut cumalah 25orang.

 Ini gambar hiasan ajer.. nak bagitahu yang nine suka makan roti canai macam ibunya jugak.

Ni kat Taman Esplanade Kuantan. Singgah kejap jer sebelum balik.
 
Ni kat Specialist Clinic. Sementara menunggu giliran, selok nine main playhouse tu... Nak beli pun mahal sangat...tunggulah ibu dapat rezeki lebih yer.

Alamak...lupa nak bagitau... Saya akan operate pada 29hb ni (Selasa depan) 
Doakan semoga urusan saya dipermudahkan yer.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...