Tebus baucer RM100 Lazada

Rezeki masa Raya baru ni-----> Menang contest Lazada


Baru tebus 2minggu lepas...
Pada  mulanya nak beli Handbag Carlo Rino...tambahlah sikit duit kan...
Pastu fikir2 semula baik beli barang keperluan yang semua orang boleh rasa.
Akhirnya belilah 2 barang kat bawah ni ha...
 
Hehe...kipas belaka....meh nak citer reason kenapa pilih 2 item ni




Yang ni beli sebab boleh pakai usb..cucuk kat powebank. Nak pakai masa travel...kan kecik jer..bolehlah sumbat dalam beg! 



Beli kipas meja ni yang kecik jer...12' bilahnya...Kipas yang ada dah rosak...so,belilah yang ni..fikir nak bawak masa admit kat HTAA nanti. Senanglah sikit bawak kalau kecik...


Total 2 barang ni tak cecah lagi RM100... Saya tambah beli fail untuk cukupkan amaun tu. Takde snap pulak...Fail tu ingatkan saiz A4 tapi rupanya kecik jer...hihihi....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...