Santai : Anak2 Permata Hati

Hari Jumaat ni mood bekerja tu dah lari... mikir nak balik kampung jer...hehehe.. so entri petang Jumaat ni layan gambar2 jerla... 


 Ni kat ofis...time oncall kot... si twin HH xboleh berdiri lagi masa ni.

Ni kat rumah tok kt Chini Timur. Tak pasang mozek lagi ni. Now rumah tok dah siap pasang mozek.
My anak yang sulung, Iman. Kakak yang banyak celoteh. Rajin jugak membuli adik2... tapi selalu jugak dibuli..kuang kuang

 Ha tengok tu anak jantan. Sekarang ni rak tu dah patah...dikerjakan oleh si twin ni la.

 Maunya tak patah. hari2 terbalik terpukang macam tu.

 Ni time baikla ni...main sama2...tapi sekarang ni payahla nak tengok main sama2 gtu Bergaduh ajer...Si adik kuat menjerit. Abang pulak kuat membuli. Tak boleh tengok adik elok main...mesti nak serang.

 Tengok perangai tu. Manalah tak boleh sakit..huhu

Iman peneman ibu. Coming soon ada gengla yer kakak..InsyaALLAH...Tak lama dah...
Read more ...

Progres rumah kami - mozek in da house

Alhamdulillah..berkesempatan usha rumah... in progress...tengah pasang mozek...dh siap full tu...lantai dapur jer warna brown... yang lain kaler putih...cerah...







Read more ...

Tebus baucer RM100 Lazada

Rezeki masa Raya baru ni-----> Menang contest Lazada


Baru tebus 2minggu lepas...
Pada  mulanya nak beli Handbag Carlo Rino...tambahlah sikit duit kan...
Pastu fikir2 semula baik beli barang keperluan yang semua orang boleh rasa.
Akhirnya belilah 2 barang kat bawah ni ha...
 
Hehe...kipas belaka....meh nak citer reason kenapa pilih 2 item ni




Yang ni beli sebab boleh pakai usb..cucuk kat powebank. Nak pakai masa travel...kan kecik jer..bolehlah sumbat dalam beg! 



Beli kipas meja ni yang kecik jer...12' bilahnya...Kipas yang ada dah rosak...so,belilah yang ni..fikir nak bawak masa admit kat HTAA nanti. Senanglah sikit bawak kalau kecik...


Total 2 barang ni tak cecah lagi RM100... Saya tambah beli fail untuk cukupkan amaun tu. Takde snap pulak...Fail tu ingatkan saiz A4 tapi rupanya kecik jer...hihihi....
Read more ...

Kek karamel sedap dan murah

 Besar kan....berbaloi2...COD kt ofis smlm... makan 5beranak memang sangat puas hati. Bagi kat jiran depan umah 2 slices...

saja tepek gambar anak2...bukan gambar semalam ni...besar dah belaka... macam kembar 3 jerkan... membesar depan mata...

 
 Tengok tu...besar jugak kan...sedap...

Ini entri selepas 2 bulan tak ber'update'
dek kebizian yang tahap melampau...macam2 nak kena setelkan...

lepas ni kena target setiap hari kena ada entri. Time rajin ni bolehlag update pastu schedule post kan...


Read more ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...