Merdeka!Merdeka! Blogger Contest BY LAZADA

Apa yang best jadi orang Malaysia ni?
Ha...sangatlah beruntung bila IC kita ni warganegara Malaysia. Paling utama sebab pemerintahan yang demokrasi...hihi..macam politik pulak...betul la...negara kita aman dan harmoni...ada macam2 bangsa dan etnik tapi bersatu padu kan. Lagi satu jadi Rakyat Malaysia banyak faedahnya...tiket masuk zoo dapat murah..kalau bukan warganegara kan mahal..melalut ke saya ni...tapi betul kan... negara Malaysia satu negara yang unik. Pelbagai agama dan bangsa di dalamnya tapi kita tetap serumpun orang kata. Saling menghormati antara satu sama lain.

Jom jawab soalan lain pulak.
Saya berminat dengan produk Panasonic. Sebabnya...kualiti tinggi dan tahan lasak. Tengok blender kat rumah mak tu dah bertahun2 pakai still elok lagi. Okey...jom usha produk brand Panasonic yang saya wish kat Lazada.


Berkenan pulak dengan peti ais ni...Kaler merah..menawan hati dan kalbu. Pastu warranty sampai 10 tahun!! lama tu...



Okey...ni pun dalam wishlist...sekarang ni pakai yang semi auto jer..tukar dengan mak aritu...sebab tekanan air rendah...bagi jela kat mak pakai kat rumah..menyenangkan kerja mak. Pastu ni nak pindah rumah baru, rasa nak upgrade ke auto pulak...dah puas pakai yang semi auto..

Entri ini dikarang sempena nak join contest yang Lazada buat. Manalah tahu dapat cash kan...rezeki masing2...untung sabut, timbul...
jangan lupa ke website Lazada sebab diorang ada buat SALE MERDEKA... Memang bestla...diskaun hebat SEHINGGA 80%...combo barangan dengan harga yang sangat berbaloi2...

tawaran hebat sah dari 25 OGOS - 31 OGOS SAHAJA

KALAU NAK JOIN CONTEST NI JUGAK----->>>>> KLIK SINI

2 comments:

  1. Gudluck contest ni. Dari contest sama http://www.lokmanamirul.com/2017/08/merdeka-merdeka-blogger-contest.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...