Jumpa lawyer sign surat rumah

Saja nak selit gambar twin bertuah ni. Kalau dah namanya lelaki kan...memang agak nakal...agak lasak...hihi ni masa nak tunggu masa untuk cucuk setahun... bagi main dulu puas2...


Ni rumah saya akan datang (in progress) masa ni lepas balik dari family day kat Cherating tu. Teringin nak tengok rumah punya progress macammana..singgahla kejap.


 Ambil cuti Isnin baru ni sebab nak setelkan hal rumah. Jumpa lawyer nak sign S & P... tu Kak Ina yang in charge dokumen saya... Pejabat lawyer ni kat Kuantan.
 
Dah setel sign moh kita ke KWSP pulak kt IM. Nak keluarkan duit deposit la...buat sekali harung kan senang. Lagipun alang2 dah tinggalkan twin tu. Kalau tak urusan jadi payahla sikit...


Iman dan abah...Tengok apa kat belakang tu. Parkson....kat Megamall..Sale kaw2...sebab diorang nak moving ke bangunan baru kat Kuantan City Mall. Duit tak berapa nak ada...GRab handbeg kecik dan sandal jer masa tu.. Pastu lego untuk Iman.

Iman dan ibu...hihihi...saya dah nampak besar kan...dah 6 bulan kot...baju habis semua ketat2...

Tak sabar nak masuk rumah baru... tapi....banyak perkara nak kena fikirkan...grill...table top...kabinet...uishhh....anak dalam perut ni....hihi

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...