Family Day @ Cherating

Last bulan...nk habis dah kontrak dengan company... selama 3 tahun ni, buat julung kalinya company bagi bajet nk buat family day... tu pun sbb bos sini mintak..
alhamdulillah... dapat jugak bercuti walaupun dekat jerla kiranya...
Kat mana? kat Cherating... stay kat hotel The Legend
Last minit jadi....hari Sabtu plan...Isnin tu baru dapat bajet dari HQ...huhu...
apapun dah selamat semuanya...Aktiviti kat sana? just santai2 ajer....memang takde plan nak buat apapun...
Sabtu Check in pukul 3...
Bilik no 212...left wing....whateverla..janji dapat rest kan...

Petang tu jugak bawak anak2 mandi kolam..tapi tak lama pun...hujan... Iman takmau naik pulak..dok berendam dalam kolam tu ha...abahnya melayanla...si ibu dok jaga twin ni ha...dok bawah payung....



Dan la bergambar 1 family...masa ni belum hujan lagi...pelampung tu sewa kat kaunter.. rm3...iman mulanya takot2..pastu dialah heroinnya..sampai ketar2 badan...

yang ni selepas hujan berhenti...dah naik bilik...pastu bila hujan berhenti sambung pulak kat pantai...suka sangat hati tengok anak-anak main air...paling excited si adik la... yang abang takot...
ha! tengok adik....bukan main semangat meredah air..masa ni diorang dah boleh berjalan tapi tatih2 lagila...asyik nak jatuh jer.

Kakak Iman pun sukala...main pasir...dah main kat pantai pastu pindah main kolam pulak...sekali lagi...sementara

Ni kat Pantai Mok Nik...Selepas check out hotel kul2 hari Ahad tu sajalah lepak kat Pantai belah Kemaman. sebab dah dekat kan...alang2... Iman memang selokla main permainan kat situ...Time ni adik2 tido dalma kete..Park kete kat bawah pokok. Abahla yang melayan nine dia ni.

1 comment:

  1. Alhamdulillah...seronok anak-anak ya..lagi-lagi bila main air..wuii nikmat.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...