DIY Kad Hari Lahir Untuk Suami

Throwback jer ni...
26hb baru ni birthday incik hubby. Sebelum ni sekadar wish jer...tapi entahla kenapa untuk tahun ni beria nk buat kad ala2 kreatif..padahal biasa jer...popup kad biasa2 jer...buat kt ofis...berkejaran...hihi..inilah hasilnya.

 cover memang sempoi habis...dah nak balik masa tu...janji ada cover jerla...hihi


ni kat dalam yang popup tu..simple jer..taktau nak letak apa. Nak buat beria sangat take time...banyak kerja lain lagi...just tepek gambo kami   (yg tu memori lama..first time incik hubby datang beraya kat rumah...first time saya masak mee goreng tau..tahun 2012... kat bahagian atas tu macam kosong kan, so tepek gambar anak2 kami...
sedikit titipan doa buat suami...


tak beli kek besar pun..just slice jer...beli kt secret recepi..choc walnut dengan brownies.Yang penting incik hubby excited...dia pun tak sangka dengan surprise tu... tak celebrate mana pun sbb masing2 kerja...lagipun dengan anak2 kecik pergerakan agak terbatas.

apapun hepi dapat buat kad dan beli kek tu...

hb my lovely husband...

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...