SGshop “Jom Shopping!” Contest

http://www.ayueidris.com/2017/05/sgshop-jom-shopping-contest.html

Syaratnya blogger!! Hehehe...okey..layak...

Jawap soalan pulak....okey...

Q1: Apakah servis yang SGshop tawarkan?

SGshop merupakan salah satu platform untuk kita semua shopping secara online. SGshop menyediakan perkhidmatan kepada pengguna untuk membeli barangan dari laman web e-dagang China. Syarikat ini juga bekerjasama dengan syarikat logistik dan ekspress bagi pengguna menerima barangan mereka dengan cepat dan selamat. Selain itu, SGshop menjalinkan kerjasama yang baik dengan bank bagi memastikan segala pembayaran berjalan dengan lancar dan selamat serta efisien. Clear tak penerangan kat situ? hihi...Tengok kategori barangan yang anda boleh pilih. Memang pelbagai...semua harga yang ditawarkan sangat berbaloi.

 


Q2: Senaraikan 3 item yang anda mahu beli di platform SGshop Malaysia


Barang pertama nak beli : Kabinet anak
Kekurangan almari sekarang. memerlukan kabinet tambahan untuk susun baju anak2..al maklumlah anak dah 3...nk insyaAllah nak masuk ke 4 pulak hujung tahun ni. Haruslah standby kabinet nak simpan baju. Lagipun kabinet ni bertutup. Sangat bagus supaya anak2 kembar saya tu tak tarik kain. Penat weh nak susun semula baju yang kecik2 tu. Lagi satu, warna tu menarik...cantik jer..tu yang lagi berminat.

http://www.sgshop.com.my/taobao/tao-bao/details?tbid=524906531110&tbnick=hubaoyue520&goodsid=&cno=626&cid=50001705&cname=%E6%9F%9C%E7%B1%BB&spno=Cabinet&sptitle=%5ECabinet%5EFurniture+%5EHome+%26+Garden&shopType=0
  
No.2 nak beli tilam yang boleh lipat ni..boleh bawak g travel...Bolehlah anak2 tidur dengan selesa. Comel pun comel kan...

http://www.sgshop.com.my/taobao/tao-bao/details?tbid=41605009843&tbnick=%E4%BD%B3%E5%98%89%E4%BC%98%E6%97%97%E8%88%B0%E5%BA%97&goodsid=&cno=628&cid=50021837&cname=%E5%BA%8A%E5%9E%AB%E7%B1%BB&spno=Mattress&sptitle=%5EMattress%5EFurniture+%5EHome+%26+Garden&shopType=0


Lastly nak beli tea table ni... nampak moden...cantik kan...best sebab ada laci..bolehlah simpan majalah ke surat2 ker dalam tu. takdelah nampak bersepah sangat kan. Ruang penyimpanan banyak tapi minimalis. Sesuailah untuk rumah saya yang tak berapa nak ada ruang tu.


Alhamdulillah siap dah entri untuk contest. Jom submit kat penganjur.... moga2 ada rezeki nak shopping raya. Korang pun yang mana belum join tu, jomlah sama2 memeriahkan contest ni. Lagi ramai yang join, lebih tinggi nilai hadiah SGshop nak bagi tau...ha! untung sabut timbul..untung kita, sapelah yang tahu kan....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...