Rezeki berbuka di Hotel Zenith, Kuantan


Tempat ; Hotel Zenith, Kuantan

Alhamdulillah...rezeki jangan ditolak kan...My company belanja iftar. Bawak pasangan masing2la kan. Tapi Pengarah tak dapat pulak join last minit so, ada tiket free 2! Pastu member ofis tak bawak pasangan, dapat lagi 1 free... Rezeki ma... saya mintak satu seat untuk ma. Yela kan..bukan selalu dapat bawak ma g hotel... hotel yang kira mahal pulak tu.. rm89/person tau...Nak mujurlah hari semalam saya blaik awal, 4:30pm. So, sempatlah nak amik ma kt Paloh Hinai. Abah hantar separuh jalan...takot xdan sampai nak berbuka. Masa sampai tu orang memang dah penuh. Nak amik makan pun payah. Amik jerla yang mana dan. Menu kat hotel tu memang betul2 menguji iman. Bape kali saya dok ulang g maik makan. Rasa pun sedap2 belaka. Hihihi


Anak2 mujurlah behave. Takdelah nak meragam sangat kan. Kira bolehla jugak makan dengan tenang. Geng ijau belaka. Masa ni dah lama berbuka...saja lepak2 lagi. Nak makan puas2...si kakak suap bubur lambuk kt adik2.

Dan bergambar sebelum balik. Jarang ni berlaku..haha..tq Syamim yer...Masing2 dukong sorang satu g ke parking yang jauh. Panjat tangga.


Ibu pun jugak selfie...

Tempat ambil makanan. Ruang luas. Okey sangat2...tak banyak ambil gambar sebab payah dengan anak. Kan pegang sorang satu

Puas hati makanan sangat banyak. Tak larat nak rasa semua sekali. Harap2 ada rezeki lagi boleh makan kat sini.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...