Berbuka puasa di Horizon Garden Kuantan

Last minute punya plan. Dah berhajat nak belanja ma aboh makan kat luar.... Kebetulan dapat duit sikit..bolehla.... so, booking tempat...order menu..
Tempat ni saya dah pernah pergi makan 2 tahun lalu buka puasa dengan staff ofis. Lagipun booking by phone jer..senangla... pukul 4 baru inform menu apa.
Saya amik yang PACKAGE B sebab untuk 6 orang...
Saya, asben, ma, aboh, pian dan adik kimi... kira ngam2la makan aritu...

 Makan dengan anak kecik...memang xkenyang...hihi....ma tengah layan si adik tu...

 si abang dok dekat dengan aboh...sekejap jer..pastu saya amik letak dekat dengan saya.  yang sengih kuat tu adik kimi. kan cuti sekolah...suker sangatlah dia...

 saya dan anak2... ramai dah anak saya kan...


menu yang saya pilih...kerapu 3 rasa, sotong goreng butter, udang goreng nestum, tomyam merah dan lala masak blackpepper.

 my asben...barber amy...

ni kertas pakej yang ada.. lupa nk rotate...hihi.xreti nak rotate dah...
1 meja tak boleh order pakej yang sama. 
1 hidangan untuk satu pakej...sebab tu saya tak ambil sayur...rugilah kan..baik kita try amik set2 seafood...boleh add on tapi agak mahal la nanti...

kesimpulan : sederhana jer... ikan kerapu masak 3 rasa dia tak menepati citarasa...
udang dan sotong okey...
lala tu pun biasa2 jer...

next time nak ajak g restoran Santai... nak makan ketam...hihi   

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...