Setel 2 hutang bank

Alhamdulillah...
setelah berhutang 9 tahun dengan Hong Leong Bank... 
akhirnya...
last week.. saya paid off last payment my viva....
satu perasaan yang tak dapat digambarkan betapa lega rasa di hati tak perlu dah nak transfer sejumlah amaun RM455 setiap bulan setiap kali dapat gaji...

Tu perkara yang pertama yang dah setel...
Second.... personal loan saya dengan Alliance Bank pun dah setel....
3 tahun saya berhempas pulas menyetelkan hutang yang ni...kih kih kih... pandai sangat kan nak buat hutang...hajat pada mulanya nak try jer...sekali lepas...nk bayar kete habis tapi tersalah faham jumlah masa tu...dah lepas..biarkan ajerla berlalu...
yang penting sekarang hutang kereta dan personal loan saya dah setel...

surat release yang kereta je belum dapat lagi sebab tak ambil...pergi haritu, hari JUmaat...
yang lan punya dah setel... dah dapat kat email...by post pun ada jugak... 

entri ringkas tanpa gambar...
mood hepi....
bulan mei bulan hepi ker....
alhamadulillah....

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...