Giveaway Annivesary Dan Duit Raya"

Tengok hadiah dulu...

JOM2...

Hadiah Untuk Pemenang 

Cash 
Cash RM50 - 2 Pemenang
Cash RM30 - 1 Pemenang
Cash RM20 - 1 Pemenang 

Top Up 
RM10 - 3 Pemenang 
RM5 - 1 Pemenang

Barang-Barang Lain 
1 set kerongsang - 1 Pemenang 
Tudung- 1 Pemenang 
Eyeliner - 3 Pemenang 
Cermin 2 in 1 - 1 Pemenang 
Watermark - 1 pemenang
 
nak join jugak???
 
Klik banner di bawah..jangan lupa follow syarat2nya yer
 
https://cikash.blogspot.com/2017/05/giveaway-annivesary-dan-duit-raya-by.html
 
Read more ...

Potong rambut si kembar

Hamka dan Hakim
9 bulan dah mereka.... membesar dengan sihat dan jayanya...
Checkup baru ni..
Abang 8.2kg
Adik 8kg

Boleh tahanlah...hihi...cucuk 9 bulan okey..tak demam..sebab dos xkuat mana...
Saja nak cerita, 3 hari lepas potong rambut diorang kat kedai incik asben keje tu la...

 ni abang..mula2 potong...tak nangis pun..yang pegang tu poksu...adik incik asben. ensem dah abang....hihi

 okey..turn adik pulak...tak nangis jugak...bagus mereka ni... tak takot mesin...hihi...

 ni kakak Iman yang manja mengalahkan adik2...yela...anak sulung..perempuan pulak tu...

 ni gambar masa tangah tunggu turn nak cucuk diorangla.. mujurlah ada tempat taman ni...cinonet ni ha...bolehlah lepas jer diorang mai dengan bebas... kalau tak, lenguh pegang... ha teka! yang bangun tu adik ke abang???
diorang tak takut pun dengan kucing....tengok tu...
Read more ...

Setel 2 hutang bank

Alhamdulillah...
setelah berhutang 9 tahun dengan Hong Leong Bank... 
akhirnya...
last week.. saya paid off last payment my viva....
satu perasaan yang tak dapat digambarkan betapa lega rasa di hati tak perlu dah nak transfer sejumlah amaun RM455 setiap bulan setiap kali dapat gaji...

Tu perkara yang pertama yang dah setel...
Second.... personal loan saya dengan Alliance Bank pun dah setel....
3 tahun saya berhempas pulas menyetelkan hutang yang ni...kih kih kih... pandai sangat kan nak buat hutang...hajat pada mulanya nak try jer...sekali lepas...nk bayar kete habis tapi tersalah faham jumlah masa tu...dah lepas..biarkan ajerla berlalu...
yang penting sekarang hutang kereta dan personal loan saya dah setel...

surat release yang kereta je belum dapat lagi sebab tak ambil...pergi haritu, hari JUmaat...
yang lan punya dah setel... dah dapat kat email...by post pun ada jugak... 

entri ringkas tanpa gambar...
mood hepi....
bulan mei bulan hepi ker....
alhamadulillah....

Read more ...

Giveaway CASH RM1000+ Mei 2017 by Emas Putih

Read more ...

redha dan pasrah

Pagi2 buta ni nak membebel apa pun taktaula...xde mood...biasala kan... hidup berumahtangga... kadangkala ada jugak badai datang melanda... hadap ajerla... 
fikir yang baik2... masa untuk tenangkan hati.... tenangkan fikiran... kalau tak kerja ni, harus dah ku melarikan diri jauh ke cerok2....tapi apakan daya... anak2 masih memerlukan aku...

sudah jatuh ditimpa tangga...bertimpa2 pulak tu..haha..

aku redha...

semoga ada hikmah semua yang berlaku...
Read more ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...