Beli ebook untuk Iman

Mak mana yang taknak tengok anaknya pandai dan bijak kan..
So, beli ebook learning yang tengah glamor tu...

Kebetulan cari kat online dapat yang harga murah... rm35 sahaja termasuk pos...
Kat Shoppe...masa tu beli dengan member ofis jugak...
Beli ari Jumaat, minggu depan Isnin tu dah sampai tau...




ebook ni bagus sangat... ada bunyi2... tapi step nak belajar tu Iman tak reti...main tekan je button yang ada kat luar tu... takdan habis dengar yang tu, tekan dah yang lain. Lantak ajerla... memang budak2 suka tekan2 tambahan yang ada bunyi.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...