Lazada Birthday Blogger Contest

http://www.lazada.com.my/blogger-contest/

a. What do you love about Lazada Malaysia? 

Lazada... tak perlu dah nak diperkenalkan lagi. Rata2 rakyat Malaysia semua dah tahu tempat nak shopping online yang menawarkan pelbagai barangan dengan harga yang sangat2 berbaloi! Cakap jer nak beli apa, just click dan search kat Lazada. Konpem tak menyesal punya sebab barang yang kita nak tu mesti ada jual kat sini. Kena pandai2 pilih nak dapatkan harga murah... Nak lagi murah??? boleh guna voucher code. Dapatlah less 10%-25% depends on promotion apa.
Tu yang saya suka sangat kat Lazada ni. Dahla barang murah, boleh beli dengan harga jauh lebih murah guna voucher code... Selain tu, servis delivery diorang pun memang terbaik.. cepat jer proses item melainkan yang barang dari oversea tu...luar kemampuan diorang kan.

b. Top three Product picks from Lazada Malaysia (your three favorite products)
Terlalu banyak item yang jadi favourite kat sini. Masuk dalam wishlist pun dah banyak. Tapi dalam masa terdekat ni 3 barang yang saya teringin untuk memiliki adalah seperti berikut : 


Set Tefal ni. Urmmm... nak pakai perkakas yang tidak meremehkan kerja.  Kan tak perlu nak genyeh2 sental kuat2 sangat kuali dan periuk selepas masak. Nak menabungla beleh beli tak lama lagi.



Nak beli tv ni tapi macam luar bajet lagi. Kalau ada yang rasa nak sponsor hadiah anniversary ker...hihihi... kat rumah sekarang pakai tv dulu kala jer..kecik... janji boleh tengok drama best.Tengok Mentor Milenia.hahaha

 Yang ni kita nak sebab nak bakeri...hajat di hati la... oven biasa pun takde ni...Harap kat rumah mak ajerla.So, kalau ada oven ni,maybe akan rajin buat kek kn


c. How do you think Lazada Malaysia can improve? 
Nak improve apa lagi yer.. rasanya macam dah sempurna. chee wah..bukan bodek... Ha.. baru teringat... Kan ada aplikasi Lazada kat Play Store tu. Saya ni selalu jugak shopping guna mobile phone jer. Tapi yang menjadi masalahnya adalah bila tang part nak payment tu. Ceritanya, Maybank saya ada 2 akaun : Simpanan & M2U Savers i
 
So, bila tang payment tu, kena pilihla nak bayar dari akaun mana. Tapi yang sedihnya tak boleh nak click kat list tu. Macam tak function. So, tak lepasla nak shopping melainkan saya pinjam akaun maybank asben saya. Kat sini saya tak tahu dari pihak Lazada ataupun Maybank... So, please take attention yer... kesian kat saya... dah beria nak shopping last2 stuck nak payment. Ni lepas dah login yer... Nak click dari account tu tak jadi apa.
 
 


d. What is your birthday wish to Lazada Malaysia?
Kita punya birthday di bulan yang sama la...hihi
Hope Lazada akan terus maju jaya dan sukses berkembang. Mara dan terus melangkah ke hadapan seiring dengan teknologi yang semakin canggih sekarang. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...