Penangan Entri Warung Pekan Lama



Semalam saya ada buat entri pasal Warung Pekan Lama ni pastu post kt page diorang... Owner gurau2 kata leh claim makan free!! hahaha.. saya xde niat apapun.. kebetulan pagi semalam saya datang kedai untuk breakfast. Ada ambil gambar nasi lemak diorang tu. Terfikirlah nak buat entri pasal WPL... Saja nak review sikit2 jer pasal kedai tu... Tapi.... tengoklah......


Bukak dashboard...tengok entri tersebut mencecah 454 view... hihi...
Kalau tak nak cecah 30 view pun susah.. al maklumlah dah tak aktif nak berblog walking sekarang... 
Apapaun terima kasih pada semua yang berkunjung ke blog saya ni... Dalam usaha untuk memperbaiki kekurangan yang ada...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...