Hanta kembar ke Taska Ezati





Alhamdulillah.. dapat jugak masuk Taska sama dengan kakak Iman. Sebenarnya pengurusan baru ni. Sebelum ni Taska Sayangku Pintar. Kali ni Taska Ezati pulak dapat tender kat hospital ni. Yuran pun dah naik... Okeyla... yang penting saya puas hati dapat hantar anak2 setempat jer... pastu dekat dengan ofis saya.

Hamka dan Hakim dah 6 bulan.. saya pun dah start bagi diorang makan bubur nasi yang blend. Target untuk diorang saya taknak bagi nestum dah... sedaya upaya saya nak prepare makan untuk permata hati saya tu. Amin....

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...