Comel2 jer Mini Rice Cooker ni

Ada anak kecik ni yang menginjak uisa 6 bulan... mulalah memikirkan pasal makan masa travel macammana kan... baby besar tu bagi bubur jer... tambah sayur2an.. so, tetiba tertengok mini rice cooker yang mini ni..cenonet jer kan... memang sesuai untuk bawa travel... ada pemegang... dah lah comel2 pastu macam2 warna dan rupa....

Askar 2 orang tu dah 6 bulan... baru start bagi puri kentang dan epal.. bubur nasi pun baru sekali buat... arini bekalkan sebiji pisang untuk teacher kat taska lenyek2kan kasi kat diorang makan... 

kredit to Lazada semua pic di bawah ni yer...







No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...