Buang blackhead and whitehead di ofis

GEL MAT NA HUT MUN WHITE( Clear Nose) merupakan produk dari Thai. Dah lama orang guna cuma saya jer yang tak tahu... Jannah who is one of my officemate yg introduce... dia pakai...
Pastu cari2 ada jual kat Pekan ni... kedai kosmetik...

Murah ajer...
RM7.90


Ni la jannah..merangkap orang kampung jugak..hihi.. time kerje pun okey nk pakai2 mende alah tu kan... saya sangat suka kerja saya sekarang..

eh eh.. terselit mende alah ni.. ring brooch.. RM10/ pcs... baru beli dengan kak Min.. mai COD kt ofis... kak min ni jual macam2... kalau korang tengok sure tangkap leleh punyo... semua best2.. cumel2... produk kraf... kak min ni siap buat kursus lagi tau...
 tak mau cakap lebih2... korang terjah jer page dia...

PAGE JUSTMIN KREATIF
Ha! inilah mendenya... kecik jer botol tu...dapat kertas tu sekali.. ntahla berapa keping dapat....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...