Misi 2017

Dah nak habis bulan satu 2017...
Baru nak listkan azam dan target untuk tahun ni...

Okeyla... ini antara target yang mesti saya capai untuk tahun ni... Moga2 tercapailah hendaknya..
  1. Misi nak kurus badan... takdelah kurus sangat... nak maintain takmau cecah sampai 58kg pun dah okey. 
  2. Nak menjayakan kedai silver saya di alam maya tu. Saya nak daftar SSM dan amik dropship beberapa orang supaya misi akan lebih cepat tercapai. Target setiap bulan nak ada sale paling kurang 1k...Tak mustahil kan kalo saya berusaha sungguh2.... Lagipun dalam usaha nak memantapkan bisnes ni... Di smaping jualan baju2....memang on jer.... 
  3. Nak menabung betul2... maksudnya saya akan konsisten menabung tiap minggu. Saya ada buat pelan menabung 52 minggu tu... Ni baru nak masuk minggu ketiga...Kalau konsisten menabung sehingga hujung tahun ni, saving tabung tu sebanyak RM1378. Bolehlah jenjalan new year nanti.....
  4. Target tahun ni nak bagi kat ma tiap bulan... Sebelum ni macam tak konsisten...  
  5. Nak update blog sekerap yang boleh... setiap hari kalau mampu.. paling kurang 3x seminggu... semoga blog tak bersawang dah....
Okey.. rasanya tu jer yang terlintas di fikrian sekarang. Nak list banyak2 pun kalau tak buat, tak guna jugak kan....

 
 

1 comment:

  1. Fuh fuh .. bagus bagus ada misi macam ni .. barulah ada iltizam.

    Saya lak ingat nak dapatkan kerja dari rumah dengan ilancee .. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...