dengan shopback memang berbaloi

 
 website : SHOPBACK

Mesti korang dah pernah dengar atau pun yang belum pernah dengar lagi. Meh nak cerita sikit pasal mende alah ni. Website ni memberi korang pulangan bila bershopping melaluinya.  Takdelah sia2 sangat bila berbelanja. Up to 12% tau pulangan.
Ha... Untuk yang belum pernah register tu, meh register dulu. Boleh dapat RM5 terus masuk ke akaun korang.


Bila dah daftar, free jer pun... so, login lah.. selain tu, kalau nak login guna FACEBOOK pun boleh. Semua orang ada FB kan...


Ok... dah login... 
macm ni la rupa ataupun interface mula2 tu...
Nampak tak yang saya bulat kuning tu.. dah RM19.09 dah amaun yang terkumpul. Kalaulah dari dulu saya sedar akan benefit ni, memang saya guna dari awal. dah banyak sangat duit yang dilaburkan kat Lazada terutamanya. 

Memang banyak website yang boleh kita shopping online via shopback ni..
So, tak rugilah mendaftar.


Tu lah win win situation orang kata.  

Apa tunggu lagi... jom daftar kepada sesiapa yang masih belum mendaftar tu. Dan jangan lupa untuk membuat pembleian melalui shopbcak ni tau kalau nak dapat duit awak semula.
 


1 comment:

  1. first time dgr.. hihi..Unni x reti sgt beli online ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...