GIVEAWAY Hamper Tollyjoy Malaysia Bernilai RM100 Sempena Tollyjoy Baby Day 2016 (Hari Bayi 2016)



http://www.azlindaalin.com/2016/06/giveaway-hamper-Tollyjoy-Malaysia-bernilai-RM100-sempena-hari-bayi-2016-baby-day.html?m=11 


GIVEAWAY Hamper Tollyjoy Malaysia Bernilai RM100 Sempena Tollyjoy Baby Day 2016 (Hari Bayi 2016) - Bulan Jun merupakan bulan yang istimewa. Mungkin ada yang tahu dan mungkin ada yang tidak tahu tentang Hari Bayi Tollyjoy (Baby Day) yang telah julung kali diadakan di Malaysia pada bulan Jun. Tahun lepas 2015, mummy berpeluang sambut Hari Bayi ini yang dilancarkan bagi kali pertama di Malaysia sebagai inisiatif istimewa Tollyjoy Corporation bersama Yayasan OrphanCARE. Yang belum baca, boleh baca di SINI.


Ucapan Istimewa : 
Seindah namanya...Cahaya Keimanan. Moga Nur Iman membesar dengan sihat seiring dengan akhlak yang terpuji. Anugerah terindah buat ibu dan abah. Sayang Iman hingga ke Jannah. 

#TollyjoyBabyDay2016 #TollyjoyMalaysia
Read more ...

Duit Raya Giveaway by SpendaLusuh

http://spendalusuh.blogspot.my/2016/06/duit-raya-giveaway-by-spendalusuh.html 

Jom mencuba nasib join GA Raya ni...
Syarat sangat mudah xpela... 
Undian pun secara rawak.. 
kalau ada rezeki, alhamdulillah... 

Klik jer banner kat atas tu yer

Keputusna ini akan diumumkan pada 14 Julai 2016

Read more ...

Raya Tak Lama Dah

Pejam celik pejam celik, minggu depan dah nak raya. Persiapan raya???
Memang ala kadar sahaja. Tak boleh nak belanja sakan sangat... twin dalam perut pun memerlukan juga...
Tema??? hajatnya peach.... tapi xbawk baju kan... so, jadi peach yang macam2la...
biarlah..janji satu rona color...

Raya pertama nak sambut dengan famili ni. Tahun lepas saya kat hospital raya pertama. Takde perasaan nak raya pun masa tu. Kan baru dapat baby... excited lain macam sket. Tak becara dah hal raya ni...

Nak raya rumah siapa dulu yer raya nanti? Timur 2 ke timur 3 yer?
Tak bincnag pun pasal ni...hihi
Takot gaduh...
Inilah gayanya kalau rumah dekat sangat... masing2 nak balik rumah sendiri.
Entahlah....tengok jerla nanti guaner2...sebelum raya memang takde amik cuti pun...

Read more ...

"Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016".

http://reenri.blogspot.my/2016/06/peraduan-duit-raya-mulai-27-jun-5-julai.html 
 
*Pemenang dan saguhati akan dipilih melalui random.org. 
 
* Tamat pada 5 Julai 2016 jam 12 tengahari.
Read more ...

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

http://www.nile.com.my/page.php?cd=111

Website nile.com.my sellau diterjah sebab barang yang dijual sangatlah berpatutan harnganya. Malah jauh lebih murah nak dibandingkan kat luar.  Dah banyak kali saya beli kat nile ni. Servis pun tiptop! Arini order kadang esok dah sampai!!!

Kali ni pulak sempena Raya. diorang buat FREE DELIVERY dengan minimum pembelian sebanyak RM48! Tapi, bukan tu jer yang menarik tau! Pihak Nile.com.my juga mengadakan jualan runtuh giler2 beberapa produk. JUALAN RAYA MELETOP NILE yang menawarkan diskaun sehingga 90%. Tak ke giler namanya tu. Antara 5 barangan yang saya berkenan sangat2 dalam OFFER JUALAN RAYA MELETOP tu adalah seperti di bawah :


Product:  Casual 3-in-1 Women Bag 
JLM2016 Sales price: RM33.30
Date: 16/06/2016
Time Start: 3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only



ProductFashion 6-in-1 Women Bag
JLM2016 Sales price: RM42.90
Date: 20/06/2016
Time Start: 11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only



Product: Men Shoes
JLM2016 Sales price: RM21.50
Date: 24/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


ProductKorean Style Chain Shoulder Bag
JLM2016 Sales price: RM13.90
Date: 30/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only

Product3mm High Grade Yoga Mat
JLM2016 Sales price: RM11.90
Date: 21/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only



Menarik kan semua barang2 kat atas... Dahlah harga yang ditawarkan sangat murah. Berbaloi2 gitu. Sekarang sedang berlansung GIVEAWAY RAYA NILE ni yang menawarkan hadiah wang tunai berjumlah RM1000!!! Ada rezeki boleh dapat duit raya nanti. Syoknya kan kalau dapat.....Kalau korang nak join jugak meh terjah entri Lyssa ni...Dialah yang master bos Giveaway ni..hihi... Just follow syarat2 yang ditetapkan... MUDAH DAN SENANG jer...

Harap2nya dapatlah duit raya nanti..boleh menampung beli barangan twin ni....
amin ya rabbal alamin

Korang boleh check result >> DI SINI << . Tarikh tutup untuk korang update blog adalah pada :

30/06/2016 , 11.59 pm



Read more ...

MACAM2 HAL DIUJI

Alhamdulillah... Kandungan saya nak masuk 7 bulan dah... Masih ada kudrat untuk menjaga Iman dan membuat persiapan Ramadhan. Walaupun dalam keadaan yang sangat2 slow pergerakan namun ku gagahkan jua untuk membuatnya...
Nak tidur malam memang agak mencabar... menguji kesabaran diri. Nak mengiring belah kanan atau kiri, siksanya yang amat. Digagahkan juga demi anak tercinta untuk menyusu dan membancuh susu botol. Iman o iman....
Sejak 2 3 hari ni, Iman agak meragam. Tidur malam tak berapa nak lena. Kesian sangat dia.. Dengan batuknya..selsema... alahai anak... Ibu yang tak tenteram. Kat taska pulak dia taknak tidur.. kejap2 nangis... tak tahulah mengapa...

Di saat2 badan tak berapa nak larat ni, handphone encik asben pulak hilang. Terjatuh masa buang sampah. Gara2 Iman yang merengek nak g kat abahnya. Nak bercontact pun memang tak bolehlah... handphone spare pun takde...

Kami diuji lagi sekali apabila kereta pulak buat hal. Pagi tadi start taknak hidup... aduhai viva sayang... mengapa di saat begini kau buat hal pulak... Di saat memerlukan duit untuk keperluan Iman dan twin....

Namun, aku tetap bersyukur... aku redha ... aku pasrah.... dalam otak serabut tapi buat2 cool jerla.... hihi

Diuji saat begini... Ya Allah... kurniakan aku kesabaran yang tinggi...
Aku yakin pasti ada hikmah di sebalik semua kejadian ini.
Read more ...

Giveaway NALMR BLOG featuring SASSYROSE

*STICKY POST*



Hai semua! Hari ini kami Nalmr Blog dan SASSYROSE ingin jemput semua blogger-blogger yang hebat untuk sama-sama memeriahkan GiveAway yang kami adakan ini. Hadiah menarik akan diberikan kepada pemenang-pemenang bertuah. Kami dari SASSYROSE selaku penaja utama GiveAway ini.

SASSYROSE merupakan kedai muslimah online yang mula beroperasi dari tahun 2015 sehingga kini. Konsep SASSYROSE adalah untuk mewujudkan pakaian muslimah yang sopan, sederhana dan cantik untuk si pemakai. Jubah keluaran SASSYROSE adalah sangat selesa dan merupakan jubah murah 2016. Bukan itu sahaja, tunic dan top SASSYROSE juga pastinya dapat memikat para pelanggan untuk mencuba produk terlajak laris ini. Pelanggan juga boleh ke laman web kami di www.sassyrose.my untuk pembelian secara online dengan lebih pantas dan mudah.

Antara Produk Yang Hangat di SASSYROSE adalah :

Jubah Bahyea - Jubah Bahyea diperbuat dari material bermutu tinggi Como Crepe dan dihiasi dengan panel French Lace. Terdapat 4 pilihan warna menarik yg pasti memukau iaitu Ruby, Turquoise, Emerald & Sapphire. Didatangkan dalam saiz XS, S, M, L & XL. Lebih menarik, jubah ini juga nursing dan wudhu' friendly (zip sorok di dada dan lengan), mempunyai poket, patuh syariah (labuh & longgar), tidak jarang, mudah digosok, tidak mudah kedut, selesa & ringan dipakai

Olivia Tunic - Olivia Tunic diperbuat daripada high quality Material Satin Saluna (bukan macam Dull Satin ye) dan boleh didapati dengan 3 warna yang gorgeous;Teal, Purple & Burgundy. Tunic ini boleh didapati dengan saiz S hingga XL. Bukan itu sahaja, Olivia Tunic juga nursing dan wudhu' friendly (zip sorok di dada dan butang di hujung lengan), kain sejuk, boleh dipakai casual @ formal, 2 poket sisi kiri kanan, patuh syariah, tidak jarang, tidak stretchable, selesa & ringan dipakai

Nadine Tunic - Nadine Tunic boleh didapati dalam 4 pilihan warna iaitu Emerald, Sapphire, Turquoise & Ruby. Diperbuat daripada high quality Como Crepe dengan FREE SIZE from M up to L. Nadine Tunic juga merupakan nursing dan wudhu' friendly (zip sorok di dada), poket kiri dan kanan, patuh syariah (labuh hingga ke lutut & longgar), tidak jarang, tidak stretchable, mudah digosok, tidak mudah kedut, selesa & ringan dipakai.

Qamila Top - Qamila Top diperbuat daripada high quality Moss Crepe dan boleh didapati dengan 3 warna menarik;Camel, Brick & Moss Green. Nursing dan Wudhu' friendly, patuh syariah (labuh hingga ke lutut & longgar), material berat & tebal (tidak perlu inner baju), design sesuai untuk semua jenis badan, sejuk dan flowy

Kebaya Kardigan - Kebaya Kardigan direka dgn fungsi 2 in 1 boleh digayakan sebagai kebaya untuk majlis formal atau sarungkannya bersama t-shirt anda untuk gaya santai. 4 warna menarik;Camel, Brick, Black & Moss Green. High quality Moss Crepe dengan FREE SIZE from M up to XL, Nursing dan Wudhu' friendly, patuh syariah (labuh hingga ke lutut & longgar), material berat & tebal, design sesuai untuk semua jenis badan, sejuk dan flowy


Testimoni daripada pelanggan kami :



Untuk melayakkan anda menyertai GiveAway ini, anda perlu memenuhi beberapa syarat mudah yang perlu anda patuhi.

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Like facebook penaja.
SassyRose
Nalmr Blog

2. Follow instagram penaja.
SassyRose
Nalmr Blog

3. Follow Blog penaja
Nalmr Blog

4. Buat satu entry khas dengan tajuk 'Giveaway NALMR BLOG featuring SASSYROSE'

5. Copy Coding yang disediakan dan paste kan di html blog post anda.

6. Share/Ping artikel anda samaada di Babab.net, Facebook Personal anda, Fanpage, Facebook Group lain atau Google +.
7. Tinggalkan link entry anda di bahagian komen ini.

Tarikh tutup pada 11 Jun 2016 jam 11.59 malam.


SENARAI HADIAH PEMENANG

Produk dari SassyRose x Tempat Pertama
Produk dari SassyRose x Tempat Kedua
Lyna Shawl by Alyachan.co x Tempat Ketiga

Pemenang dipilih secara random

Semoga berjaya semua.. Terima kasih
p/s : SORI CODING PANJANG PULAK . Selamat mencuba. Rajin rajin tag kawan ok?
Read more ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...