Promosi Raya China!! Cincin Silver Cantik

 Ini antara sebahagian koleksi cincin silver yang saya ada. Design ada bermacam2 tapi ini koleksi terbaru dari saya. Dijamin puas hati dengan set ni. Harga?? Meh2 wasap atau pm... 
Normal Price RM300 sepasang ni...
Buat hadiah untuk pasangan anda.
 
Nak bagi harga SALE RAYA CINA ni...

Berminat dengan set silver di atas?

PM/Wasap me : 0129398584 (Lin)


Read more ...

Pregnant lagi?

Iman dah 6 bulan.. cepat sungguh perkembangan bayi. Dah boleh meniarap..menyusur ke depan dah. Dah macam2 ragam yang Iman tunjukkan. Kalau pergi kerja tu mesti dok teringta je dengan telatah dia. Senyum tawa pengubat rindu dna duka di hati.. haha...

Ibu Iman dah lewat hampir 2 minggu ni. Aduhai...
Saya punya kitaran tak pernah miss dan tak pernah lari jauh. Setakat 1-2 hari jer samada terlewat atau terawal...Ini macam memang ada kemungkinan untuk Iman jadi kakak :)
 Risau pun ada... Dahlag czer... siaplah kena bebel dengan misi nanti. Paling tak larat bila pregnant ni nak kena ulangh alik pergi kkia cek tiap bulan. Lemah semangat den!!!

Nak buat UPT Test tapi macam takot...haha.. tak tahulah apa yang bermain dalam pemikiran ni. Rezeki... kalau ada...

Siapa ada pengalaman macam saya.. meh sharing2...
Read more ...

Giveaway Cash RM500 Jan 2016 by Emas Putih

Giveway January Cash RM500 by Emas Putih| Salam. Dijemput join GA uzu ni. GA pertama untuk tahun 2016. Sila tekan banner kalau nak join GA ini. Terima kasih.
[Tekan Banner Di Atas Untuk Join]
Ini ada satu produk baru yang membantu menghilangkan jerawat dalam masa 24 jam iaitu REFINITY Acne Hydrogel ! Ada 6 sebab kenapa anda perlu mencuba hilangkan jerawat anda dengan cepat iaitu :

1. PANTAS BERTINDAK
Formulasi Acne Hydrogel FOKUS pada rawatan jerawat dan bekas jerawat bagi menjadikan wajah anda kembali licin bersih berseri.

2. SENANG & MUDAH
Hanya sapu 2 kali sehari dan tunggu hasilnya. Cepat meresap dan kering tanpa rasa kesan minyak.
3. SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF
Tidak seperti produk lain di pasaran, Acne Hydrogel diperbuat dari bahan herba Asli yang sangat efektif dalam rawatan jerawat dan bebas dari bahan kimia. Oleh itu, ia sangat sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

4. PENGIKTIRAFAN
Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT151105679K) dan Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PO-BMF-PPIM01407). Diyakini halal dan dijamin keberkesanannya.

5. 98% PENGGUNA BERPUAS HATI
Hampir 10,000 botol dijual setiap bulan dan hampir kesemua pengguna berpuas hati dengan kesannya. Setiap hari kami menerima testimoni positif dari pengguna.
Sesiapa yang berminat boleh dapatkan REFINITY Acne Hydrogel di http://refinity.com.my/ . Hilangkan jerawat anda semudah A B C dan sepantas kilat dalam masa 24 jam !!

Harga : RM70 sebotol / 2 botol RM130 *hargapromosi*

Giveaway January2016 Cash RM500 by Emas Putih disponser oleh Emas Putih , dan Refinity Malaysia. Terima kasih kerana join GA ini :)

Read more ...

Cara buat bubur nasi untuk bayi 6 bulan

Tengok tajuk macam mak2 la sangat kan.
Alhamdulillah...Iman dah nak masuk 6 bulan..
Saya pun dah mula bagi puree buah kentang dan buah kat Iman.
Ni nak buat bubur nasi pulak untuk dia...
Baru ni ada buat tapi macam tak praktikal untuk ibu yang bekerjaya macam saya. Lagipun bubur nasi ni macma tak tahan lama jer.
So, saya pun google kaedah penyediaan yang sesuai untuk menyediakan bubur nasi bayi 6 bulan
Terima kasih pada internet dan orang yang buat post pasal bubur nasi ni.

Copy from : raikankasih.com

Penyediaan Puree Nasi Bayi
1. Ambil segenggam beras perang. Cuci bersih dan toskan airnya.
2. Goreng beras tanpa minyak di dalam kuali hingga sedikit garing
3. Menggunakan blander kering, kisar halus beras tadi hingga menjadi seperti tepung
4. Simpan di dalam tupperware dan simpan di dalam peti ais


Untuk memasak
1. Ambil 1 sudu besar beras kisar tadi dan masukkan ke dalam periuk.
2. Tambahkan air. Masak hingga kembang anggaran 20 minit.

Mudah bukan? Lebihan beras kisar yang disimpan dalam peti aias tadi juga boleh digunakan sehingga 2-3 minggu, jadi tidak perlulah mama mengisar pada setiap hari. Masa penyediaan puree juga dapat dijimatkan.

Ha!!! saya dah dapat idea nak buat macam mana lepas ni. Balik kerja nanti nak pergi cari beras perang. Malam ni boleh sangai...hehe buat stok beras kisar... 

Untuk Iman ku...




Geram dengan si kecik ni. Kuat sangat menjerit. Aktif sangat...
Read more ...

NEW YEAR GIVEAWAY 2016 BY IZYAN ATHIRAH

Assalamualaikum



Klik Sini Untuk Join
GIVEAWAY BERLANGSUNG DARI 6 / 1 / 2016 - 6 / 2 / 2016


NOTA TAMBAHAN :-
-HADIAH ADALAH RAHSIA (5 HADIAH YANG BERLAINAN) YANG AKAN DIBERIKAN KEPADA 5 PESERTA YANG BERTUAH.
-PEMILIHAN PEMENANG MENGGUNAKAN KAEDAH RANDOM.ORG SAHAJA.

-KURANG DARIPADA 20 PESERTA YAN AKAN MASUKKAN DALAM BLOGLIST SELAMA SATU BULAN DARI
(9 / 2 / 16 - 9 / 3 / 16)


PENGUMUMAN PEMENANG AKAN DIUMUMKAN PADA 8 / 2 / 2016 (ISNIN)
Read more ...

Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink

klik untuk join
Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink | Bersempena Tahun Baru 2016 dan Hari Lahir Cik EN pada 16 Januari nanti, cik en berbesar hati untuk mengadakan Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink yang akan berlangsung pada 4 Januari 2016 sehingga 31 Januari 2016. Hanya perlu mengikuti syarat syarat dibawah dan korang berpeluang menjadi salah seorang pemenang daripada 27 pemenang untuk merebut hadiah hadiah bernilai RM535.

Follow Blog Di bawah

Follow Page

Instagram

Bloglist

Hadiah? Mesti terlepas pandang ini, Cik en dah keluarkan awal ye. Boleh rujuk di bawah ini
Senarai Hadiah Hebat
Dah submit entry? Boleh rujuk di bawah ini pula
Senarai Peserta Hebat
Read more ...

Giveaway Welcome 2016 by Aku Bukan Innocent

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


(klik banner kalau nak join sekali)

Giveaway Welcome 2016 by Aku Bukan Innocent dianjurkan oleh Mohd Noor Shawal dan dibawakan bersama-sama dengan Yuha Adie , Ct Roxalynna NH , Najwa Zahid , Masita Eyta & Nur Huda.

Tarikh Tamat : 15 Januari 2016
Read more ...

Lebih jimat shopping di LAZADA dengan vouchercodes

Tak asing lagi bagi penggemar kaki shopping online macam saya.
Dah lama saya berkecimpung dalam bidang ni..hehe...
Paling best kalau shopping kat Lazada bila ada kupon diskaun. Even discount 10% pun... sape nak bagi kan... dahla free postage kebanyakan barang.

Yang penting very satisfied bila shopping kat Lazada.. Very trusted seller okey!!!
Paling penting dapat beli barang dengan harga yang sangatlah murah nak dibandingkan beli kat luar tau!

Tak percaya boleh tengok entri saya. Sebenanrnya dah berpuluh barang beli kat Lazada ni tapi tak semua buat entri..

RAK BUKU MURAH DI LAZADA masa ni beli time my cybersale



Kalau nak dibandingkan harga dengan luar, memanglah ada kurang sikit tapinya bila kita guna vouchercodes bertambah2 murah jadinya.

Okeyla..pada sesiapa yang masih tak tahu macam mana nak menjimatkan pembelian online, meh terjah website Vouchercodes Malaysia untuk tengok apakah kod2 baucer yang ditawarkan untuk pembelian online kat Lazada. Sebenarnya banyak lagi voucher code untuk shopping online lain contohnya Zalora, Groupon, Hotel.com,ensogo dan lain2.

Tapi saya ni lebih gemar shopping kat Lazada berbanding tempat lain sebab hasil survey mendapati harga di Lazada jauh lebih murah!



Ni front page voucher code tu.


So, saya search Lazada untuk dapatkan kupon diskaun Lazada. Keluar semua diskaun2 yang Lazada sedang tawarkan sekarang. Ada 13 offers kesemuanya. Pilih jerla yang mana bersesuaian untuk anda gunakan.

Melaui website ni, anda boleh tahu offer yang sedang berjalan daripada pelbagai agensi. Hihi.. macam pejabat pulak...

So, pasni kalau nak shopping, selalulah jenguk2 kat page ni sebab memang tak rugi lansung. Malah dapat lebih penjimatan untuk wang anda dengan menggunakan voucher code yang ditawarkan. Voucher code yang ditawarkan kita apply masa Checkout nanti.

Blogpost ini dikarang untuk menyertai Lazada Bloggers Contest.

Kalau ada yang berminat nak join jugak boleh klik LINK INI. Mudah2an dapatlah berkongsi rezeki nanti.
 

 



Read more ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...