Online Revolution Lazada - Best ker???

Lazada...

http://www.lazada.com.my/online-revolution/


Satu nama yang gah! Tak perlu lagi nak diperkenalkan kepada umum. Pelbagai barangan dan jenama boleh dicari dalam online shopping Lazada ni. Tapi yang saya nak tekankan di sini adalah pasal Online Revolution. Dalam bahasa Melayu revolusi atas talian. hehe...

Lazada Online Revolution ini adalah acara tahunan online store yang dilakukan di Asia Tenggara yang mana menghimpunkan pelbagai jenama dan peniaga dari seluruh tempat dari dalam negara mahupun luar negara. Lazada Online Revolution pada tahun ini merupakan tahun kelima semenjak Tahun 2012 lagi telah diadakan. 

Acara selama sebulan yang bakal bermula dari 11 November 2016 hingga 14 Disember 2016 adalah jualan Lazada Online Revolution kelima semenjak pelancarannya pada 2012.
Bertemakan Jenama untuk Semua” (Brands for All) ia menjadi penanda aras evolusi Lazada sebagai hab untuk jenama-jenama kegemaran rakyat Malaysia antaranya Drypers, L’Oréal, Nestlé, Samsung dan jenama-jenama lain seperti Prodiet, Microsoft, ZTE, Goon, Bosch, Tesco, Mattel, Sports Direct, dan pelbagai lagi.
 
Untuk lebih detail mengenai Lazada Online Revolution ni, jome kita singgah kat website tersebut ------------->  http://www.lazada.com.my/online-revolution/

Mengapa Anda Perlu shopping semasa Online Revolution? 
  • Sepanjang tempoh tersebut, anda akan dihidangkan dengan pelbagai tawaran eksklusif yang sangat2 mnegujakan anda! 
  • Anda boleh membeli-belah produk dan barangan dari pelbagai kategori dengan mudah melalui desktop / laptop atau aplikasi mudah alih anda. 
  • Anda akan berpeluang untuk menikmati tawaran penjimatan wang yang  istimewa dan diskaun yang anda tidak akan dapat dari mana-mana jualan yang lain!
  • Kesimpulannya : 
  • Jangan lepaskan peluang untuk bershopping semasa Online Revolution diadakan sebab pastinya berbaloi untuk penjimatan wang ringgit anda. Di samping terselit contest yang dianjurkan membuatkan nilai wang ringgit anda semakin jimat :)

3 comments:

  1. Tengok ramai blogger dah beli masa revolution nih.. MJ je tak nyempat ha, dah buka dah website tapi tahan nafsu sat..hihiii

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...