Kisah tauhu dan twin

 sumber : makanananda

Just sharing makanan yang saya suka sangat masa pregnant ke twin aritu adalah tauhu goeng..makan macam tu jer..
masa tu rasa tauhu goreng tu sangat sedap.. hari2 mesti saya beli tauhu.. stok tauhu tu ada je dalam peti ais.  Sehinggakan ma pun tahu... selalu beli kalao balik kampung :) 
Even hari sebelum saya nak bersalin tu pun dan lagi mintak encik asben tolong tapaukan tauhu goreng kat kedai makan. Waktu tu memang dah contraction kuat...

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...