Idaman hati kasut medifeet

Kasut Medifeet.... nak masuk dlm wishlist 2017 nanti...hihi
Member saya yang juga best fren yang perkenalkan. Dia salah seorang ejen Medifeet ni...
Kasut yang direka khas untuk kesihatan tapak kaki... Lembut giler tapaknya... 
Tapi range harga agak tinggi... Namun sangatlah berbaloi untuk memilikinya sepasang...
Design dia pun sangat cantik... Berkenan sungguh..Aishhh... nak kena jugak beli sepasang ni... Sandal sekarang menyakitkan kaki... Tapak keras... 
Even beli yang jenis comfort pun namun tak sama macam medifeet ni...
Siapa yang nak belanja kasut baru ni... oh abam sayam....huhu 
Kasut ni tak banyak sangat cawangannya. sebab tu diorang lantik ejen...

- See more at: https://jepunmari2.blogspot.my/2015/10/medifeet-kasut-kesihatan.html#sthash.tQfiQnsK.dpuf
 Jom tengok kat website diorang design kasut ynag super duper cantik ni.


Antara kasut yang menjadi idaman hati

Add caption


http://medi-feet.com/index.php/health-comfy/mw040-5-red.html


 
- See more at: https://jepunmari2.blogspot.my/2015/10/medifeet-kasut-kesihatan.html#sthash.tQfiQnsK.dpuf
- See more at: https://jepunmari2.blogspot.my/2015/10/medifeet-kasut-kesihatan.html#sthash.tQfiQnsK.dpuf
- See more at: https://jepunmari2.blogspot.my/2015/10/medifeet-kasut-kesihatan.html#sthash.tQfiQnsK.dpuf

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...