Applikasi TWIG - dapat reward

Dah lama dengar pasal ni tapi baru nk install..hehe.. lambat bertindak kan.
Okeyla...
Meh nak review sikit apakah mende ni...

TWIG ni adalah satu aplikasi yang kita install dalm handphone kita. Amik kat Play Store.

Aplikasi ni akan lock screen henfon kita. Tapi setiap kali kita unlock screen tu, kita akan dapat reward berbentuk points. Point tu yang akan kita tukarkan kepada kupon nak shopping.



Inilah gambarnya kalau korang nak install kat fon korang yer. 


Ciri-ciri Twig

• Kandungan menarik disampaikan terus ke skrin kunci anda
    o Tawaran dan promosi terbaik dari jenama-jenama kegemaran anda
    o Berita dan cerita hangat yang menghiburkan
• Dapatkan mata ganjaran Twig setiap kali anda membuka kunci peranti anda!
• Kumpul mata bonus apabila melayari laman web ‘trending’, melengkapkan misi dan memuat turun aplikasi baru
• Tebus mata ganjaran Twig untuk hadiah hebat seperti kod tambah nilai telefon bimbit, baucar beli-belah, kredit game, tiket wayang dan lain-lain
• Dapatkan akses pantas untuk aplikasi kegemaran anda dengan butang ‘shortcut’ di skrin kunci

Bagaimanakah Twig berfungsi?
 
 - Skrol ke ATAS dan ke BAWAH untuk melayari kandungan baharu
 - Leret ke KANAN untuk skrin utama anda
 - Leret ke KIRI untuk membuka kandungan
 - Dapatkan mata ganjaran Twig apabila anda leret ke KANAN dan ke KIRI


Twig hanya boleh digunakan dengan telefon pintar Android pada masa ini.

Antara point yang kita boleh dapat adalha memasukkan code referral kawan kita. Tapi win2 situation. Masukkan code untuk dapat point 1300. Kita dapat, kawan pun dapat... 

So, jom install dan masukkan code saya ni...

Invite Code : M6RB9 


Browse website pun dapat points. 
Antara reward yang boleh kita tebus dengan points. 

So, jom install beramai2...
Jangan lupa masukkan Invite Code : M6RB9 untuk dapatkan 1300 points yer
 

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...