Preggy 30 weeks twin

Okey... dah masuk 30 weeks.. means dah 7 bulan kandungan twin ni... Scan latest berat tiap seorang dalam 1.5kg gitu... dah 3kg usung twin dalam perut ni..
Bila jumpa jer dengan orang sekeliling, mesti ingat dah sampai due...huhu
Perot dah macam nak tunggu masa sangat2 dah...
Padahal lagi 2bulan...
Nak jalan pun memang tak larat manala kan.. sakit...penat...
Tambah2 bila baring dan nak ubah kedudukan. Ya Allah.. hanya Dia je yang tahu betapa sukarnya nak beralih tu..memang kena ampu kuat2 tang perut tu..

Kalau masa first pregnancy, walaupun dah 9 bulan saya rasa masih berdaya lagi.. tapi tidak untuk kali ini. Terasa lain sangat2... Bayangkanlah... dengan anak yang baru berumur 11bulan... masih nak bermanja.. masih nak berdukung... Sabar dan tabah jerla... Redha dengan semua yang dah berlaku... Allah tahu saya masih kuat dna mampu untuk menanggung semua ini.

Alhamdulillah... famili semua memahami...Banyak sangat tolong mempermudahkan urusan... Terutamanya ma yang macam2 tolong... Terima kasih ma!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...