Le Mama Exclusive buat SALE giler2 untuk ibu hamil

Untuk ibu yang pregnant, jangan lepaskan peluang memiliki jubah yang sangat cantik ini.
Serius!!! sangat cantik yer... warna2 yang gojes!

Harga asal rm279 terus je drop jadi RM100 bermula 1-3 Julai ni. Antara dress/jubah yang cantik di mata saya :



Jom terjah butik diorang bagi sesiapa yang dekat tu.

Website : www.lemama.my
Facebook : https://www.facebook.com/LeMaMaExclusive/
Instagram : https://www.instagram.com/lemamaexclusive
WhatsApp : +60133208613
Emaill : emamaexclusive@gmail.com
Address : No. 6-37-03, Tingkat 2, Bangi Sentral, Bandar Baru Bangi, 43650, Selangor, Malaysia (Peninsular). 

Saya tak dapat sponsor pun...saja nak share benda yang best dgn korang

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...