Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

http://www.nile.com.my/page.php?cd=111

Website nile.com.my sellau diterjah sebab barang yang dijual sangatlah berpatutan harnganya. Malah jauh lebih murah nak dibandingkan kat luar.  Dah banyak kali saya beli kat nile ni. Servis pun tiptop! Arini order kadang esok dah sampai!!!

Kali ni pulak sempena Raya. diorang buat FREE DELIVERY dengan minimum pembelian sebanyak RM48! Tapi, bukan tu jer yang menarik tau! Pihak Nile.com.my juga mengadakan jualan runtuh giler2 beberapa produk. JUALAN RAYA MELETOP NILE yang menawarkan diskaun sehingga 90%. Tak ke giler namanya tu. Antara 5 barangan yang saya berkenan sangat2 dalam OFFER JUALAN RAYA MELETOP tu adalah seperti di bawah :


Product:  Casual 3-in-1 Women Bag 
JLM2016 Sales price: RM33.30
Date: 16/06/2016
Time Start: 3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only



ProductFashion 6-in-1 Women Bag
JLM2016 Sales price: RM42.90
Date: 20/06/2016
Time Start: 11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only



Product: Men Shoes
JLM2016 Sales price: RM21.50
Date: 24/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


ProductKorean Style Chain Shoulder Bag
JLM2016 Sales price: RM13.90
Date: 30/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only

Product3mm High Grade Yoga Mat
JLM2016 Sales price: RM11.90
Date: 21/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only



Menarik kan semua barang2 kat atas... Dahlah harga yang ditawarkan sangat murah. Berbaloi2 gitu. Sekarang sedang berlansung GIVEAWAY RAYA NILE ni yang menawarkan hadiah wang tunai berjumlah RM1000!!! Ada rezeki boleh dapat duit raya nanti. Syoknya kan kalau dapat.....Kalau korang nak join jugak meh terjah entri Lyssa ni...Dialah yang master bos Giveaway ni..hihi... Just follow syarat2 yang ditetapkan... MUDAH DAN SENANG jer...

Harap2nya dapatlah duit raya nanti..boleh menampung beli barangan twin ni....
amin ya rabbal alamin

Korang boleh check result >> DI SINI << . Tarikh tutup untuk korang update blog adalah pada :

30/06/2016 , 11.59 pm



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...