Produk BEAUTEE ?? Pernah try tak?


Produk Beautee yg sy dapat free... Adik ipar bagi..dia dapat kat tempat kerja dia.. Setiap bulan memang dia boleh claim produk. So, dia bagi kat saya produk ni. 
Saya try jerla... lagipun dah takde cleanser sekarang nak pakai. Harap pakai BB Cream jer. 
Hajat hati nak pakai set Seqy Beauty tapi dah dapat produk Beautee ni... try jerla dulu...
Setakat pakai ni macam okey jer...
Baru seminggu ni pakai...

KOrang pernah try tak? sebelum nki saya memang tak tahu produk ni..hihi

1 comment:

  1. Saya pernah pakai dan jual produk ni. Alhamdulillah memang best terutama BB Cream and serum dia. BB Cream dia ada 2 jenis. 1 normal skin 1 lg for oily n acne. Cubalah :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...